Ontwikkeling

In de ontwikkelingsfase zijn tijd, planning en budget uiteraard belangrijke thema’s. Maar heeft u al aan de volgende zaken gedacht:

  1. Flexibiliteit en alternatieve aanwendbaarheid (op termijn) van het gebouw.
  2. Wat is de (toekomstige) vraag van de beoogde gebruikers?
  3. Een traditionele aanbestedingsvorm, bouwteam of design & build?

Financiering

Eén van de moeilijkste opgaves is het vinden van de juiste financiering. Wil een bank geld lenen of is een samenwerking met een corporatie mogelijk? Trebbe heeft vanuit haar netwerk mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan het financieringsvraagstuk.

De architect

Onze aanpak is niet gebonden aan een (vaste) architect. Wij maken graag samen met u de keuze!

Concepten/co-makers

Trebbe maakt bij grootschalig onderhoud, verduurzaming en renovatie van woningen en appartementen gebruik van woonconcepten: Trebbe BestaandWonen. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van de nieuwste procestechnieken en methoden zoals BIM, Lean en ketenintegratie.

Wij denken graag met u mee!

Graag denken wij vrijblijvend met u mee over de verschillende mogelijk heden en scenario’s. Wij kunnen door onze ervaring snel doorrekenen wat de mogelijkheden zijn. Als ontwikkelaar adviseren wij u over de herontwikkeling van eventueel leegkomende gebouwen. Dit kan gezamenlijk, maar ook geheel voor onze rekening en ons risico. Als bouwer pakken wij uw bouwproject op met een combinatie van vakmanschap en passie. En wij houden (technische) ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Kunnen ze iets voor u als klant opleveren? Dan delen we ze uiteraard graag met u!


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT