LIV; Hart voor optimaal wonen

Als koper van een woning van Trebbe ontvangen we je graag in LIV. In het woonbelevingscentrum, met meer dan 3000 m2 wooninspiratie, maak je alle keuzes voor jouw droomwoning. Bij LIV draait alles om jouw woonwensen.

LIV informeert, adviseert en inspireert

Een nieuwe woning, fantastisch! Met je droomhuis bezig zijn geeft voldoening, maar kost ook veel tijd. Het is fijn als je niet afzonderlijk naar de makelaar, hypotheekadviseur en keuken- en badkamershowroom hoeft. Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen vind je alle betrokken partijen onder één (groot!) dak. Samen zorgen we ervoor dat je nieuwe woning helemaal aansluit bij je wensen, behoeften en verwachtingen.

Vier modelwoningen

In de showroom met een oppervlakte van meer dan 3.000 m2 staan vier modelwoningen op ware grootte. De vier eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn zeer goed te vergelijken met jouw nieuwe woning. Loop door de woning, laat je inspireren en krijg een perfecte indruk van afmetingen, materialen, afwerkingen en mogelijkheden.

Een keuken in LIV
Kopers in gesprek bij LIV

Advies op maat

Bij LIV krijg je vakkundige begeleiding van adviseurs op het gebied van bijvoorbeeld wonen, bouwopties, keuken en badkamers, inrichten en financiën. Zo heb je in LIV de gelegenheid al jouw wensen of vragen door te spreken met de makelaar. Daarnaast krijg je tijdens jouw aankooptraject een wooncoach die jou ondersteunt bij de te maken keuzes. Op deze manier krijg je een helder beeld van alle mogelijkheden en financiële ruimte voor zaken als meerwerk en inrichting.

Heb je de nieuwbouwwoning gekocht? Dan ga je samen met onze kopersbegeleider alle bouwgerelateerde zaken doorspreken. Stap voor stap doorloop je het proces en maak je de juiste keuzes voor jouw droomwoning.

Altijd welkom

Je bent altijd welkom bij LIV om jouw droomwoning op ware grootte te ervaren, maar met een afspraak hebben we de tijd om je nog beter te adviseren en inspireren. Wil je graag een afspraak met één van onze adviseurs? Schrijf je dan hier in. We nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst meer informatie over LIV? www.livwonen.nl

Materialen bekijken en voelen in LIV
LIV wonen in huis

Deel dit verhaal op social media