LIV voor de opdrachtgever

LIV; een tastbare ervaring

LIV staat voor leven, inspireren en verleiden en is de meest innovatieve woonconcept store in de Benelux. Hier vindt een unieke crossover plaats tussen wonen en bouwen, waarin ontzorging én inspiratie van onze klanten centraal staan.

Wat is LIV?

LIV is 3.100m2 wooninspiratie onder één dak. Hier kunnen onze kopers, in de regio, vier modelwoningen op ware grootte bewonderen. Zij kunnen hier terecht voor het samenstellen van hun woning, inclusief raamdecoratie, wand- en vloerafwerking en zelfs een tuin. En dat allemaal onder één dak, kopers hoeven niet meer voor elke discipline naar een aparte showroom.

Uniek

Wat LIV uniek maakt? De klantreis komt écht tot leven in LIV. Onze kopers kunnen zich laten inspireren in de showroom, stijlappartementen of in één van de vier woningen. Deze vier, op ware grootte gebouwde, woningen zijn in verschillende stijlen ingericht. Kopers ervaren de ruimten beter zodra ze er doorheen kunnen lopen en niet alleen van een tekening zich een voorstelling moeten maken. In LIV kan een koper bijvoorbeeld zelf met één druk op de knop goed zien en ervaren hoe een ruimte eruit ziet als er voor een uitbouw wordt gekozen. De hele optielijst van Trebbe komt tot leven in LIV van uitbouw tot schakelmateriaal en hang- en sluitwerk, van binnendeuren tot duurzaamheidsopties.

LIV in gesprek met kopers
Kopers in gesprek in LIV

Hoe LIV werkt

Kopers brengen een bezoek aan LIV om hun droomhuis samen te stellen: van financieel advies, een gesprek met de wooncoach makelaar, het vastleggen van alle opties in het koperskeuzetraject in overleg met onze kopersbegeleiders en ook een afspraak met een LIV keuken-, badkamer-, woonklaar- en tuinadviseur behoort tot de mogelijkheden. One-stop-shopping: de gehele klantreis op ware grootte tot leven gebracht onder één dak in Nijmegen!

Het resultaat met LIV

De voordelen van LIV zijn duidelijk. Met het bieden van een totale woonbeleving, ontzorgen wij onze klanten en maken wij het keuzeproces voor hen een stuk plezieriger en gemakkelijker. Dit leidt tot betere, weloverwogen keuzes van onze kopers/huurders en zal resulteren in een hogere klanttevredenheid. Dat laatste maakt LIV ook interessant voor onze professionele opdrachtgevers.

Meer informatie vindt u op www.livwonen.nl

Doorsnede modelwoning
Tevreden kopers dankzij LIV

Deel dit verhaal op social media