Expertises

Trebbe ontwikkelt integraal straten, buurten, wijken en leefomgevingen, waar mensen willen wonen, werken, recreëren, leren en zorgen. Kortom, waar mensen willen leven.

Dat integraal ontwikkelen doen we voor eigen rekening en risico en in opdracht van ontwikkelaars, investeerders, beleggers en woningcorporaties. De gemeenschappelijke deler hierin is dat we onze expertise op het gebied van ontwikkeling combineren met onze kennis van bouwen. Hierdoor ontwikkelen we haalbare en maakbare plannen.

Meer informatie

Trebbe bouwt huizen; al meer dan 100 jaar. Maar we gaan verder dan dat! Huizen zijn voor ons geen verzamelbegrip. Wat wij doen, is een woning bouwen voor de bewoners. Voor bijvoorbeeld Hosea en Wilma, Maarten en Manon én voor Annemiek.

Een klantgerichte aanpak dus. Maar is dat niet duur? Nee, zeker niet. Klantgericht werken, betekent juist dat we rekening houden met het budget van de klant. Daarom werken we met een vaste basis die we de naam 'Trebbe BasisWonen' hebben gegeven; een volledig uitgekiend woonconcept.

Voor de klant betekent dit een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar uitgangspunt dat voldoende flexibiliteit biedt om er een 'thuis op maat' van te maken.

Meer informatie

Al meer dan 100 jaar werken wij aan huisvestingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. Wat we altijd deden en blijven doen, is dat wij de unieke uitgangspunten van onze opdrachtgevers voor ogen houden. Trebbe houdt rekening met de wensen, het budget en de klant van haar klant. Om kwalitatief goed en snel vorm te geven aan de randvoorwaarden, eisen en wensen van onze opdrachtgevers, werken we met een slimme vaste basis voor appartementengebouwen: HoogWonen.

Meer informatie

Wij zijn Trebbe BestaandWonen. Waarde creëren met bestaand vastgoed is waar wij goed in zijn. Met een team van bevlogen mensen zoeken we naar de beste oplossing voor uw onderhouds- of renovatieproject!

Prettig, gezond, betaalbaar en duurzaam; vier pijlers die het uitgangspunt vormen om te komen tot de beste oplossing. Op het gebied van renovatie, onderhoud en beheer vindt u in Trebbe een betrouwbare, ervaren partner. Huisvestingsvraagstukken beantwoorden we vanuit de keten en ons concept mét ruimte voor maatwerk.

Meer informatie

Grote projecten realiseren mét persoonlijke aandacht

U-bouwsbouw is één van de kenniscentra binnen ons bedrijf. Met recht mogen wij zeggen dat wij specialist zijn in de realisatie van complexe u-bouwsprojecten.

Meer informatie

Een (leegstaand) pand een duurzaam tweede leven geven, de verhuurbaarheid van uw vastgoed optimaliseren of uw vastgoed een langere levensduur geven. Dat is wat we doen met Trebbe Transformatie.

Meer informatie

Het gebruik van een gebouw blijft altijd in beweging. Trebbe Verbouw & Beheer houdt uw vastgoed toekomstbestendig. Of het nu gaat om planmatig of niet-planmatig onderhoud of verbouw.

Meer informatie