Onze expertises hebben we gedurende de jaren ontwikkeld, toegepast, bijgeschaafd en verbeterd. Hier komt ambacht en ervaring samen: dit is waarom klanten voor ons kiezen.

Trebbe bouwt huizen; al meer dan 100 jaar. Maar we gaan verder dan dat! Huizen zijn voor ons geen verzamelbegrip. Wat wij doen, is een woning bouwen voor de bewoners. Voor bijvoorbeeld Hosea en Wilma, Maarten en Manon én voor Annemiek.

Een klantgerichte aanpak dus. Maar is dat niet duur? Nee, zeker niet. Klantgericht werken, betekent ook dat we rekening houden met het budget van de klant. Daarom werken we met een vaste basis die we de naam 'Trebbe Basiswonen' hebben gegeven; een volledig uitgekiend woonconcept.

Voor de klant betekent dit een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar uitgangspunt dat voldoende flexibiliteit biedt om er een 'thuis op maat' van te maken.

Lees meer over BasisWonen

HoogWonen, het woonconcept voor appartementengebouwen, biedt de mogelijkheid om rendabel wonen op maat te maken. Betaalbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit gaan bij dit concept hand in hand.

Lees meer over HoogWonen

Wie zijn wij en wat doen we?

Wij zijn Trebbe BestaandWonen. Waarde creëren met bestaand vastgoed is waar wij goed in zijn. Met een team van bevlogen mensen zoeken we naar de beste oplossing voor uw onderhouds- of renovatieproject!

Prettig, gezond, betaalbaar en duurzaam; vier pijlers die het uitgangspunt vormen om te komen tot de beste oplossing. Op het gebied van renovatie, onderhoud en beheer vindt u in Trebbe een betrouwbare, ervaren partner. Huisvestingsvraagstukken beantwoorden we vanuit de keten en ons concept mét ruimte voor maatwerk.

Hoe doen wij dat?

Een concept maken voor bestaande woningbouw, dat is best lastig. Je hebt namelijk altijd te maken met een bestaande situatie die nooit hetzelfde is. Elk project is anders, maar ook elke woning is anders door de wijzigingen die de bewoners hebben doorgevoerd. Toch is het Trebbe, in samenwerking met A3 Architecten en VIAC installatie adviseurs, gelukt een concept te maken specifiek gericht op het uitvoeren van grootschalig onderhoud of renovatie van woningen. Van enkel het toilet, de badkamer en keuken tot de totale aanpak. BestaandWonen is gericht op lager energieverbruik, langere levensduur en lagere onderhoudslasten. Uiteraard met oog voor de resterende exploitatietermijn. Alles in relatie tot de woonlasten van de bewoner. Dat is waarom we bij alle keuzes en in elke fase de bewoners voorop zetten. Het moet voor hen comfortabel en betaalbaar zijn. Renovatie of onderhoud zorgt voor stof, lawaai en het voelt voor veel bewoners als een aantasting van hun privacy. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. Hoe we dat doen? Dat leest u hier. Ons rapportcijfer? Een 8,5.

Ervaring

Weten met welke projecten wij bezig zijn of al hebben opgeleverd? Hier vindt u onze portfolio.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij denken graag met u mee. Niet alleen via e-mail (bestaandwonen@trebbe.nl). Ook via een persoonlijk gesprek mét een goede kop koffie. Bel gerust met Wouter Huuskes. Hij is één van onze BestaandWonen specialisten die graag eens met u van gedachten wisselt!

Lees meer over BestaandWonen

Grote projecten realiseren mét persoonlijke aandacht.

Utiliteitsbouw is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Met recht mogen wij zeggen dat wij specialist zijn in de realisatie van complexe utiliteitsprojecten. Binnen de solide financiële basis van de Trebbe Groep en haar werkmaatschappijen is het kenniscentrum Trebbe Utiliteit voor onze opdrachtgevers een betrouwbare en daadkrachtige partner.

Lees meer over Utiliteit & Specials

Een leegstaand pand een tweede leven geven, de verhuurbaarheid van uw vastgoed optimaliseren of uw vastgoed een langere levensduur geven. Renovatie, restauratie, energetische verbeteringen en transformatie, een vak apart en elk project is anders. Dat weten wij als geen ander. Elk project benaderen wij dan ook op een geëigende manier. Een manier die past bij de vraag, de opdrachtgever en om te beginnen bij de klant/gebruiker.

Lees meer over Transformatie

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT

Pagina's
Vacatures
Downloads
  • {{ page.title }}