Onze ambitie

Wij zijn Trebbe. Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt. Al 110 jaar solide en wendbaar. En dat blijven we. Bovendien staan we stevig in de realiteit van nu en straks. We weten wat er speelt in onze branche en de maatschappij, volgen dat op de voet en passen ons daar op aan. Zo is Trebbe door de jaren heen een stabiel merk gebleven.

Degelijk ondernemen hebben wij hoog in het vaandel staan. Continuïteit komt op de eerste plaats, gestage groei op de tweede. Daarmee floreren wij in goede tijden en blijven we overeind als onze branche in zwaar weer zit.

Nederland mooier maken door het ontwikkelen en bouwen van duurzame en gezonde leefomgevingen doen we het liefst samen. Of je nu klant, co-maker of leverancier bent; wij werken en vernieuwen graag samen en staan naast je als betrokken partner. We zetten in op langdurige samenwerkingen en werkplezier. Daarbij houden we van de menselijk maat. Samen maken we het! En zit het even tegen? Dan lossen we het samen op.

De toekomst gaan we vol vertrouwen en met een gezonde portie realiteitszin tegemoet. We volgen wat er om ons heen gebeurt en zien we kansen dan pakken we die vast. Veranderingen moedigen we aan. Behalve als het om onze cultuur gaat; die houden we graag zoals die is. Met een nuchtere kwinkslag en hart voor mensen, ons bedrijf en de branche. Dat is typisch Trebbe!

Trebbe ontwikkelt
Trebbe bouwt

Met ruim driehonderd collega's zetten wij ons elke dag weer in om onze ambitie te verwezenlijken. Nederland mooier maken door het creëren van duurzame en gezonde leefomgevingen.

Dat doen we vanuit drie kernwaarden. Ons DNA. Ook al zijn we bij Trebbe allemaal verschillend, deze waarden herkent u in ons allemaal.

Betrokken

Wij werken vanuit de verwachtingen en belangen van de mensen waarmee wij samenwerken.

Ondernemend

Wij zijn een veelzijdige en solide partner, wij pakken kansen en zijn toekomstgericht.

Betrouwbaar

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 

Deel dit verhaal op social media