Onze ambitie

Onze ambitie

Wij zijn Trebbe. Een familiebedrijf dat samen bouwt aan geluk. Dat doen we door duurzame en gezonde leefomgevingen te ontwikkelen, te bouwen en te beheren, met aandacht voor de aarde, de maatschappij, de mens en de continuïteit.

Onze missie:

Samen bouwen aan geluk

Onze visie

Samenwerken is de rode draad voor ons denken en doen. En wij hebben aandacht. Aandacht voor de aarde, de maatschappij, de mens en de continuïteit. Deze vier pijlers vormen samen het meervoudig waardemodel en vormt ons kompas en handelingskader, voor de keuzes die we maken. Alleen dan bouwen we samen aan geluk.

Onze kernwaarden

Wij bouwen samen aan geluk. Dat doen we vanuit onze kernwaarden; ons DNA. Ook al zijn we bij Trebbe allemaal verschillend en authentiek. Deze waarden vind je in ons allemaal terug.

 • Betrouwbaar
  Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
 • Ondernemend
  Wij zijn een veelzijdige en solide partner. Wij pakken kansen, verzilveren deze en zijn toekomstgericht.
 • Betrokken
  Wij werken vanuit de verwachtingen en belangen van de mensen waarmee wij samenwerken.
 • Samenwerkend
  Wij zijn samenwerkers in hart en nieren. Wij geloven dat we samen verder komen, samen tot betere oplossingen komen. En zit het even tegen? Dan lossen we het samen op. Samen maken we het.

Lees het ondernemingsplan

Trebbe ontwikkelt
Trebbe bouwt

Het ondernemingsplan

Binnen Trebbe werken we met een ondernemingsplan. Dit ondernemingsplan geeft richting aan onze doelen. Hierin vind je onze ambitie, onze kernwaarden en de speerpunten waar we aan werken.

Het ondernemingsplan is onze strategische koers. Door middel van afdelingsplannen op kenniscentrum én afdelingsniveau wordt de tactische vertaling van dit plan gemaakt. Met jaarplannen geven de afdelingen en kenniscentra uitvoering aan de afdelingsplannen en daarmee het ondernemingsplan.