Onze ambitie

Wij zijn Trebbe. Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt. Al 110 jaar solide en wendbaar. En dat blijven we. Bovendien staan we stevig in de realiteit van nu en straks. We weten wat er speelt in onze branche en de maatschappij, volgen dat op de voet en passen ons daar op aan. Zo is Trebbe door de jaren heen een stabiel merk gebleven.

Degelijk ondernemen hebben wij hoog in het vaandel staan. Continuïteit komt op de eerste plaats, gestage groei op de tweede. Daarmee floreren wij in goede tijden en blijven we overeind als onze branche in zwaar weer zit.

Nederland mooier maken door het ontwikkelen en bouwen van duurzame en gezonde leefomgevingen doen we het liefst samen. Of je nu klant, co-maker of leverancier bent; wij werken en vernieuwen graag samen en staan naast je als betrokken partner. We zetten in op langdurige samenwerkingen en werkplezier. Daarbij houden we van de menselijk maat. Samen maken we het! En zit het even tegen? Dan lossen we het samen op.

De toekomst gaan we vol vertrouwen en met een gezonde portie realiteitszin tegemoet. We volgen wat er om ons heen gebeurt en zien we kansen dan pakken we die vast. Veranderingen moedigen we aan. Behalve als het om onze cultuur gaat; die houden we graag zoals die is. Met een nuchtere kwinkslag en hart voor mensen, ons bedrijf en de branche. Dat is typisch Trebbe!

Trebbe ontwikkelt
Trebbe bouwt

Het ondernemingsplan; Samen werken aan beter

Binnen Trebbe werken we met een ondernemingsplan. Dit ondernemingsplan geeft richting aan onze doelen. Hierin vind je onze ambitie, onze kernwaarden en de speerpunten waar we aan werken.

Het ondernemingsplan is onze strategische koers. Door middel van afdelingsplannen op kenniscentrum én afdelingsniveau wordt de tactische vertaling van dit plan gemaakt. Met jaarplannen geven de afdelingen en kenniscentra uitvoering aan de afdelingsplannen en daarmee het ondernemingsplan.