Oog voor persoonlijke aandacht

Opdrachtgevers, opdrachtnemers, kopers/huurders zijn voor ons geen verzamelbegrip. Wij noemen iedereen bij naam. Ongeacht de grootte van het project blijft onze werkwijze persoonlijk.

Duurzame relaties

Al ruim 80 jaar zijn we te vinden bij het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). In 1936 kregen we onze eerste bouwopdracht voor de verbouw van de wascherij en stoomerij van het ziekenhuis. We zijn er nooit meer weg gegaan. 80 jaar later zijn we nog steeds de vaste bouwpartner van het UMCG en zijn we dagelijks in het ziekenhuis te vinden. Ook onze samenwerking met GoedeStede is een van de vele voorbeelden van onze duurzame relaties met opdrachtgevers. Voor GoedeStede hebben we al een aantal HoogWonen-projecten mogen realiseren en er zit nog een aantal in de pijplijn.

Opdrachtgevers Co-makers & partners Toekomstige bewoners 

Opdrachtgevers

Ontwikkelen en bouwen is onze passie, tevreden opdrachtgevers ons doel. Wij stapelen niet alleen stenen. Wij geven mensen een plek waar ze prettig wonen, leven en werken!

“Onderling begrip en flexibiliteit; dat is het succes van onze samenwerking.” Inge van Drongelen - manager van het dialysecentrum van het Scheper Ziekenhuis in Emmen

“Door als bouwer en zorgpartij heel nauw met elkaar op te trekken, kom je tot een efficiënter proces en beter eindresultaat. Daar ben ik van overtuigd." Ton Oude Voshaar - intern Coördinator Bouw Carintreggeland

"We konden de regierol volledig uit handen geven, Trebbe nam het gehele ontwerptraject en de afstemming met alle betrokken partijen op zich." Henk Klinkenberg - sr. projectleider GoedeStede

LEES MEER

Co-makers & partners

Trebbe werkt graag met vaste partners samen. Dit doen we om de hoogwaardige kwaliteit van onze projecten te waarborgen en het proces op projectniveau soepel en vlekkeloos te laten verlopen. We zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en houden de wereld om ons heen goed in de gaten. Innovaties volgen we op de voet: leveren ze iets op voor de klant, dan passen we ze zonder twijfel toe.

“Tevreden klanten bepalen het succes van morgen. Dit komt overeen met de visie van Trebbe en wat is er nou mooier en leuker dan samen hetzelfde na te streven.” Rob van de Koppel, Eigenhuis Keuken Groep.

“Wij luisteren goed naar de wensen van de consument. Daar stemmen wij onze producten op af. Trebbe doet dit ook met BasisWonen. Gezamenlijk kunnen wij de klantverwachtingen invullen en overtreffen.” Rob van Asperen, Svedex.

LEES MEER

Toekomstige bewoners

Wij stapelen niet alleen stenen. Wij geven mensen een plek waar ze met veel plezier kunnen wonen en leven. Dat is een heel andere benadering. Wij gaan uit van de klant, voor bijvoorbeeld Janneke en Yuri. Twee jonge mensen die inmiddels hun nieuwe woning hebben betrokken: het huis van hun wensen, waar zij wonen met plezier! Pas wanneer de klant tevreden is, zijn wij dat ook.

"Doordat Trebbe actief met ons meedacht voor en tijdens de bouw, voldoet onze woning helemaal aan onze wensen." Janneke en Yuri, bewoners van een BasisWoning.

"De aanschafprijs van onze nieuwe woning was relatief laag, hierdoor hielden we geld over om onze woning helemaal naar eigen smaak in te richten. Samen met Trebbe is dat gelukt!" Maarten en Manon, bewoners van een BasisWoning.

 

LEES MEER

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT