Trebbe HoogWonen

Al meer dan 100 jaar werken wij aan huisvestingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. Wat we altijd hebben gedaan en blijven doen, is dat wij de unieke uitgangspunten van onze opdrachtgevers voor ogen houden. Trebbe houdt rekening met de wensen, het budget en de klant van haar klant. Om kwalitatief goed en snel vorm te geven aan de randvoorwaarden, eisen en wensen van onze opdrachtgevers, werken we met een slimme vaste basis voor appartementengebouwen: HoogWonen

Met HoogWonen biedt Trebbe de mogelijkheid om rendabel wonen op maat te maken. Betaalbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit gaan bij dit concept hand in hand.

Feiten en voordelen

  • Snelle prijsvorming
  • Compleet appartementencomplex voor vaste lage bouwkosten
  • Flexibel aanpasbaar aan de wensen van onze opdrachtgever en verschillende doelgroepen
  • Trebbe kan het gehele ontwerp- & afstemmingtraject voor u verzorgen
  • Efficiënt ontwikkeltraject
  • Korte bouwtijd, mede door toepassing van BIM & Lean Trebbe

Flexibel

Flexibel; het sleutelwoord binnen ons concept en waar onze basis op gestoeld is. Met HoogWonen bieden wij u de mogelijkheid rendabel wonen op maat te maken. HoogWonen is uitermate flexibel in plattegrondkeuze, maatvoering en uitrusting. HoogWonen stelt u in staat huisvesting te ontwikkelen die bij uw doelgroep of doelgroepen past. De kracht van de plattegronden is de mogelijkheid verschillende doelgroepen in hetzelfde gebouw te huisvesten.

Duurzaam

Voor wat betreft de energieprestatie heeft u ook alle keuze. Er zijn drie energiescenario’s uitgewerkt. Van Bouwbesluitniveau tot en met ‘nul op de meter’. De scenario’s zijn slim en doordacht, eenvoudig in gebruik en goedkoop in onderhoud. En uiteraard staat de bewoner ook hier centraal!

Uniek beeld met de architect van uw keuze

De uitstraling van het project bepaalt u zelf. Trebbe HoogWonen biedt de architect van uw keuze volop vrijheid om een uniek gevelbeeld neer te zetten. Efficiënte ontwikkeltijd en snelle realisatie Met behulp van BIM en Lean presenteren wij opdrachtgevers binnen enkele dagen na aanvraag ons voorstel met een betrouwbare indicatie van de kosten. Mede door onze geoptimaliseerde processen en jarenlange ervaring kunnen we na prijsovereenstemming (en de benodigde vergunningen) snel bouwen en het complex opleveren op het gewenste moment. Met HoogWonen kunt u zich weer bezighouden met uw kerntaak: huisvesten.

HoogWonen is uitgewerkt in twee types: centrale ontsluiting en galerijontsluiting. Met de keuze uit deze twee types kunt u een passende en efficiënte invulling geven aan uw locatie.


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT

Pagina's
Vacatures
Downloads
  • {{ page.title }}