Trebbe HoogWonen

Al meer dan 100 jaar werken wij aan huisvestingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. Wat we altijd deden en blijven doen, is dat wij de unieke uitgangspunten van onze opdrachtgevers voor ogen houden. Trebbe houdt rekening met de wensen, het budget en de klant van haar klant. Om kwalitatief goed en snel vorm te geven aan de randvoorwaarden, eisen en wensen van onze opdrachtgevers, werken we met een slimme vaste basis voor appartementengebouwen: HoogWonen.

Met HoogWonen biedt Trebbe de mogelijkheid om rendabel wonen op maat te maken. Betaalbaarheid, aanpasbaarheid en kwaliteit gaan bij dit concept hand in hand.

HoogWonen is uitgewerkt in twee types: centrale ontsluiting en galerijontsluiting. Met de keuze uit deze twee types kunt u een passende  invulling geven aan uw locatie.

Feiten en voordelen

  • Snelle prijsvorming
  • Compleet appartementencomplex voor vaste bouwkosten
  • Gemakkelijk aan te passen aan de wensen van onze opdrachtgever en verschillende doelgroepen
  • Trebbe kan het gehele ontwerp- & afstemmingtraject voor u verzorgen
  • Efficiënt ontwikkeltraject
  • Korte bouwtijd, mede door toepassing van BIM & Lea(R)n

Ervaren

De tevreden opdrachtgevers en bewoners zijn de bewijsvoering van het succes van HoogWonen. De conceptueel gerealiseerde, mooie appartementencomplexen het resultaat. Benieuwd naar onze projecten? Hier vindt u ons portfolio HoogWonen

Brochure

Alles weten over Trebbe HoogWonen, types, energiescenario's, afwerkingsniveau's en prijzen? Download de brochure.

 


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT