BestaandWonen

Wie zijn wij en wat doen we?

Wij zijn Trebbe BestaandWonen. Waarde creëren met bestaand vastgoed is waar wij goed in zijn. Met een team van bevlogen mensen zoeken we naar de beste oplossing voor uw onderhouds- of renovatieproject!

Prettig, gezond, betaalbaar en duurzaam; vier pijlers die het uitgangspunt vormen om te komen tot de beste oplossing. Op het gebied van renovatie, onderhoud en beheer vindt u in Trebbe een betrouwbare, ervaren partner. Huisvestingsvraagstukken beantwoorden we vanuit de keten en ons concept mét ruimte voor maatwerk.

Hoe doen wij dat?

Een concept maken voor bestaande woningbouw, dat is best lastig. Je hebt namelijk altijd te maken met een bestaande situatie die nooit hetzelfde is. Elk project is anders, maar ook elke woning is anders door de wijzigingen die de bewoners hebben doorgevoerd. Toch is het Trebbe, in samenwerking VIAC installatie adviseurs, gelukt een concept te maken specifiek gericht op het uitvoeren van grootschalig onderhoud of renovatie van woningen. Van enkel het toilet, de badkamer en keuken tot de totale aanpak. BestaandWonen is gericht op lager energieverbruik, langere levensduur en lagere onderhoudslasten. Uiteraard met oog voor de resterende exploitatietermijn. Alles in relatie tot de woonlasten van de bewoner. Dat is waarom we bij alle keuzes en in elke fase de bewoners voorop zetten. Het moet voor hen comfortabel en betaalbaar zijn. Renovatie of onderhoud zorgt voor stof, lawaai en het voelt voor veel bewoners als een aantasting van hun privacy. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. Hoe we dat doen? Dat leest u hier. Ons rapportcijfer? Een 8,5.

Ervaring

Weten met welke projecten wij bezig zijn of al hebben opgeleverd? Hier vindt u onze portfolio.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij denken graag met u mee. Niet alleen via e-mail (bestaandwonen@trebbe.nl). Ook via een persoonlijk gesprek mét een goede kop koffie. Bel gerust met Wouter Huuskes. Hij is één van onze BestaandWonen specialisten die graag eens met u van gedachten wisselt!


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT