Volg alle ontwikkelingen bij Trebbe op de voet.


SoortBouw GoedHuurwoningen Zandpoort Almere officieel van start

De bouw van 58 GoedHuurwoningen in Zandpoort in Almere Poort is op een wel heel bijzondere manier gestart. Wethouder Tjeerd Herrema vulde op 12 december samen met Eddo Rats, regiodirecteur van woningcorporatie de Alliantie en Antje de Groot directeur van Trebbe een tijdcapsule met hun persoonlijke wensen voor deze nieuwe wijk.

Hoogste punt Innovatiecentrum Avebe bereikt

De nieuwbouw van het Innovatiecentrum voor Avebe op Zernike Campus Groningen heeft op 7 december haar hoogste punt bereikt. Aardappelzetmeelconcern Avebe zal in dit Innovatiecentrum haar afdeling R&D en Innovatie, met ruim 100 medewerkers, onderbrengen. Hiernaast wordt ook ruimte ingericht voor start-ups in de agrofood sector, genaamd; Innolab Biobased Economy.

Hoogste punt bouw bereikt van nieuwe Amphia Ziekenhuis in Breda

Donderdag 30 november jl. is officieel het hoogste punt, op 30 meter hoogte, bereikt van de nieuwbouw van het Amphia ziekenhuis in Breda. Met de feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats stonden Amphia en aannemersconsortium Four Care stil bij een nieuwe mijlpaal in de bouw van het toekomstbestendige, moderne, topklinische opleidingsziekenhuis.

Eerste bewoners tweede deelplan Nieuw Kortenoord in Wageningen ontvangen sleutels

Op donderdag 30 november ontvingen de heer Timmer en mevrouw Rainer als eerste bewoners van het tweede deelplan van de wijk Nieuw Kortenoord in Wageningen “Tuinwijk” de sleutel van hun nieuwe woning. De sleutel werd overhandigd door wethouder Han ter Maat.

Herontwikkeling Bavo-terrein door Novaform en Trebbe

Parnassia Groep en GGZ Rivierduinen hebben het voormalige zorgterrein nabij het centrum van Noordwijkerhout verkocht aan Combinatie Novaform-Trebbe.

Eerste bewoners van eerste Knarrenhof in Nederland ontvangen sleutels

Op donderdag 23 november is de sleutel aan de eerste bewoners van de eerste woning van het eerste Knarrenhof in Nederland officieel overhandigd. De heer en mevrouw Holterman kregen de sleutel overhandigd door de geestelijk vader van Knarrenhof, Peter Prak. Het Knarrenhof in Zwolle is het eerste Knarrenhof van Nederland.

Trebbe in Cobouw50; Hein Trebbe jr. blikt terug en vooruit

Elk jaar brengt Cobouw de Cobouw50 uit. Trebbe eindigde op de negentiende plek. Hein Trebbe jr. werd geïnterviewd door Cobouw.

Van der Sluis bij Trebbe in huis

Vanaf 16 november is Erik Wijna, werkvoorbereider bij Van der Sluis Technische Bedrijven, één dag per week bij Trebbe op kantoor te vinden. Met het letterlijk in huis halen van een ketenpartner verwachten zowel Trebbe als Van der Sluis de voordelen van co-makership nog beter te benutten.

GoedeStede en Trebbe vieren hoogste punt 99 appartementen in Almere Buiten

Van oudsher is het bereiken van het hoogste punt een moment om feestelijk aandacht aan te geven. Geheel in die traditie markeerden Arjan Deutekom, directeur/bestuurder GoedeStede en Antje de Groot, directeur Trebbe Oost & Noord het hoogste punt van 99 appartementen Almere Buiten. Samen plaatsten zij, onder toeziend oog van de bouwvakkers, de laatste prefab betonplaat.

Eerste woonbelevingscentrum in Nederland officieel geopend

Bijzonder, uniek en grensverleggend. Woorden die LIV, het eerste woonbelevingscentrum van Nederland, zeker eer aan doen. Op 1 november jl. werd LIV, gelegen aan de voet van de nieuwe stadsbrug in Nijmegen, officieel geopend. Samen met zakelijke relaties en de eerste LIV-klanten werd een toost uitgebracht op het resultaat van jarenlange voorbereidingen.

Trebbe en BPD starten bouw Het Stempel fase 2 Veenendaal

31 oktober jl. werd de start bouw van het appartementencomplex Het Stempel fase 2 Veenendaal feestelijk gevierd. Engbert Stroobosscher, wethouder gemeente Veenendaal en Rob Arends, senior ontwikkelingsmanager bij BPD verrichtten onder toeziend oog van de toekomstige bewoners en andere betrokkenen de officiële handeling; samen legden zij de eerste steen.

Bouw Stammershoefstraat Vianen officieel gestart

De bouw van de 42 woningen aan de Stammershoefstraat in Vianen is officieel gestart. Donderdag 26 oktober hebben gemeente Vianen, Trebbe en LEKSTEDEwonen een steentje bijgedragen aan deze nieuwbouw. Een mooi moment om gelijk met de verhuur van de appartementen, maisonnettes en eengezinswoningen te starten.

Een nieuwe doorbraak in de bouwwereld: Basis USO

Het nieuwste initiatief van achttien partijen uit de bouw betekent opnieuw een doorbraak in digitaal samenwerken. In lijn met de succesvol geïntroduceerde BIM Basis ILS, wordt nu in samenwerking met een groot aantal nieuwe partijen een nieuwe stap gezet: de Basis USO, afspraken over uniform samenwerken aan sparingsopgaves.

Samenwerkingscontract Saxion en bouwpartners opnieuw getekend

Tijdens het Bouw Café op 13 oktober tekende Trebbe samen met Dura Vermeer, Plegt-Vos en Ter Steege opnieuw het convenant bouw met de academie Business, Building & Technology van Saxion. Samenwerkingscontract Saxion en bouwpartners opnieuw getekend.

Van den Hengel is leerbedrijf van het jaar

Trebbe-deelneming, bouwbedrijf Van den Hengel uit Soest is op 12 oktober gekozen tot het leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland.

'Talent in de bouw' op bezoek bij Trebbe

Deze week ontving Trebbe twee groepen eerstejaars studenten van het ROC Deltion College in Zwolle voor een rondleiding op onze bouwplaats en kantoor. Deze groepen zijn de eerste twee uit een reeks van vier in het kader van het traject Talent in de bouw.

Derde en laatste fase groot onderhoud Wijchen van start

Maandag 16 oktober jl. werd het symbolische startsein gegeven voor het groot onderhoud aan de woningen in de wijk Homberg in Wijchen. Ronald Leusheus, bestuurder Talis en Bart Knaapen namens Trebbe-Knaapen wandelden samen met de heer Guelen, geestelijk vader van de PeGe woningen, door de wijk om de resultaten van de eerdere fases te bekijken.

Een jaar na de start bouw van het nieuwe kloppende hart van het Amphia

Ruim een jaar nadat de eerste bouwactiviteiten zichtbaar werden op de bouwplaats van het nieuwe Amphia ziekenhuis in Breda zijn alle casco’s op hoogte.

Trebbe klimt trede op de CO2-prestatieladder

Onlangs heeft Trebbe trede 4 op de CO2-prestatieladder van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO) behaald.

Techniek is één ding, gedrag is twee

Renda interviewde Wouter Huuskes teamleider BestaandWonen bij Trebbe, over het project De Energieproeftuin in Zwolle. Wouter heeft dit project als zeer bijzonder ervaren. Dat kwam voornamelijk door de unieke samenwerking met o.a. deltaWonen : “We zijn echt een team geworden en kennen elkaars drijfveren.”

Bouw eerste WikiHouse in Nederland officieel gestart

6 oktober jl. werd de start van de bouw van het WikiHouse in Almere officieel gevierd. Dit bijzondere moment van een even zo bijzonder project – deze woning is het eerste WikiHouse in Nederland - werd met het plaatsen van een eerste paneel gemarkeerd door Tjeerd Herrema, wethouder gemeente Almere.

Start bouw Stadsbleek schrijft geschiedenis

Donderdag 5 oktober jl. startte de bouw van het nieuwbouwplan Stadsbleek in Oldenzaal. Dit bijzondere moment werd gemarkeerd door Dick Mol, directeur-bestuurder bij WBO Wonen, Alida Renkema, wethouder gemeente Oldenzaal en Hein Stooker, directeur bij Trebbe Wonen.

Wooncompagnie draagt haar steentje bij aan de aan de bouw van het appartementencomplex Schagen

Op 4 oktober werd met het metselen van een steen ofwel ‘een steentje bijdragen’ op feestelijke wijze aandacht gegeven aan de bouw van het nieuwe appartementencomplex aan de Beethovenlaan in Schagen. Aansluitend ging Wooncompagnie ‘happen met de bouwer’ en werd met een warme lunch samen met de bouwers stilgestaan bij dit bijzondere project.

Bouw Polderzoom Aalsmeer gestart

De eerste paal op de bouwplaats van Polderzoom Aalsmeer is geslagen. Daarmee is de bouw van 37 rijwoningen en 51 appartementen gestart.

Trebbe levert appartementencomplex Lent op aan Newomij

Na een bouwtijd van negen maanden leverde Trebbe 28 september jl. 26 appartementen op aan Newomij. De officiële oplevering werd feestelijk gemarkeerd door Bert Velthuis, wethouder gemeente Nijmegen, Erik-Jan Bulstra, CEO Newomij en Hein Trebbe jr., directeur Trebbe Groep die gezamenlijk een aantal schilderijen onthulden.

Basisschool De Campherbeek in Berkum krijgt verkeersveiligheidsles van Trebbe

Waarom mag ik niet naast de vrachtwagen staan? Wat is een dode hoek? En hoe blijf ik uit de dode hoek? Tijdens een veiligheidsles van bouwbedrijf Trebbe op Basisschool De Campherbeek kregen leerlingen antwoord op deze vragen.

Mijande Wonen en Trebbe werken wederom samen aan het verduurzamen van woningen in Vroomshoop

Onlangs is Trebbe in opdracht van woningcorporatie Mijande Wonen gestart met het verduurzamen van 34 Vaneg-woningen in Vroomshoop. Na deze werkzaamheden ervaren huurders meer wooncomfort en zijn de woningen energiezuiniger; de woningen maken een sprong van energielabel F naar A.

LEKSTEDEwonen en Trebbe tekenen voor realisatie 37 huurwoningen Hoef en Haag

In opdracht van LEKSTEDEwonen bouwt Trebbe 37 huurwoningen in Hoef en Haag. Op 22 september ondertekenden Ed de Groot en Rob van der Jagt de ontwikkelovereenkomst voor de realisatie van deze opdracht. Hiermee wordt opnieuw invulling gegeven aan het sociale huursegment in het nieuwe dorp aan de Lek. Begin 2018 start de bouw en de verhuur en de woningen worden in de zomer 2018 opgeleverd.

De Kaap Hoogeveen officieel geopend

21 september jl. werd De Kaap Hoogeveen officieel geopend. De opening werd gevierd met een openingsfeest onder belangstelling van genodigden en inwoners van Hoogeveen.

Mooiland en Trebbe starten groot onderhoud 188 appartementen Arnhem

Vandaag starten woningcorporatie Mooiland en aannemer Trebbe het groot onderhoudsproject van 188 appartementen gelegen in het Spijkerkwartier in Arnhem. De statige panden, waaronder een aantal met monumentale status, beschikken na het groot onderhoud over minimaal een energielabel B.

Hoogste punt voorlaatste fase Koningsdaal-Zuid Nijmegen gevierd

Met het onthullen van een klok, verwerkt in de eindgevel van een woning, markeerden Tjakko Smit, directeur projecten bij BPD Ontwikkeling en Hein Stooker, directeur bij Trebbe Wonen onder toeziend oog van de toekomstige bewoners het hoogste punt van 31 woningen in de wijk Koningsdaal te Nijmegen.

Trebbe boort eerste paal Stammershoefstraat Vianen

11 september is de eerste paal geboord ten behoeve van de nieuwbouw van 42 woningen Stammershoefstraat Vianen. Met deze paal luidden LEKSTEDEwonen en Trebbe de start van een nieuwe fase in. Na drie maanden sloopwerkzaamheden, is nu begonnen met de nieuwbouw van de woningen.

Onze kernwaarden en huisregels

Trebbe heeft kernwaarden en huisregels opgesteld. Het zijn praktische richtlijnen over onze organisatie, de sfeer en zaken die voor jou als medewerker van toepassing zijn. Zo is duidelijk hoe we binnen ons bedrijf met elkaar en met onze klanten omgaan. Lees ze!

LIV is live!

Afgelopen vrijdag 1 september vond de oplevering plaats van LIV. Op symbolische wijze namen team LIV, vertegenwoordigers van de vier participerende organisaties (KlokGroep, Trebbe Wonen, Eigenhuis Groep en Van der Sluis Technische Bedrijven) en overige betrokkenen het splinternieuwe pand aan de voet van stadsbrug De Oversteek in Nijmegen in gebruik.

deltaWonen en Trebbe starten bijzonder woningverbeteringsproject in Zwolle: ‘De energieproeftuin

Begin september starten deltaWonen en Trebbe met de aanpak van 46 woningen in de wijk Berkum in Zwolle. Omdat het hier om een bijzonder woningverbeteringsproject gaat, doen zij dit onder een speciale naam: ‘De Energieproeftuin’.

Trebbe legt een stevige basis voor co-makership HoogWonen

31 augustus heeft Trebbe de samenwerkingsovereenkomsten met maar liefst zeventien co-makers ondertekend. De formalisering van de samenwerking vond plaats op het Trebbe HoogWonen project 108 appartementen Blokhoeve Nieuwegein.

Zomervakantie

We gaan er even tussenuit! Van maandag 31 juli tot en met vrijdag 18 augustus genieten wij van de zomervakantie. Daarna staan we weer volledig tot uw beschikking.

Knarrenhof-bewoners Cora en Kitty: ‘We hoeven heus niet de billen van de buurman te wassen straks’

De bouw van het nieuwe Knarrenhof in Zwolle vordert gestaag, vorige maand sloeg Trebbe de eerste paal en naar verwachting worden de eerste woningen eind dit jaar / begin volgend jaar opgeleverd. Indebuurt Zwolle interviewde twee toekomstige bewoners van de Knarrenhof.

Parkeergarage De Kaap Hoogeveen beloond met goud!

De parkeergarage van De Kaap in Hoogeveen staat in de top tien van Nederlandse parkeergarages. Het platform voor parkeren in Nederland, Vexpan, kent een award toe aan de parkeergarage in Hoogeveen.

16 zeer energiezuinige woningen Bornsche Maten feestelijk opgeleverd

Na een bouwtijd van slechts drie maanden levert Trebbe nog voor de zomervakantie 16 zeer energiezuinige woningen Bornsche Maten op aan opdrachtgever Twickelborg Vastgoed. Om de oplevering een feestelijk tintje te geven werd de eerste woning feestelijk geopend door o.a. Annemieke Traag, gedeputeerde Energie & Milieu bij provincie Overijssel.

de Alliantie en Trebbe realiseren 102 woningen in Zandpoort Almere

13 juli jl. ondertekenden Jan van Barneveld, directeur de Alliantie Ontwikkeling en Hein Trebbe sr., directeur Trebbe, de overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 102 huurwoningen in de wijk Zandpoort in Almere.

Avebe landt in vruchtbare grond op Zernike Campus

Coöperatie Avebe heeft op donderdag 13 juli de eerste ‘aardappel’ geplant op Zernike Campus Groningen tijdens de feestelijke start bouw van het nieuwe Innovatiecentrum. Door middel van een aardappel-tijdscapsule werd symbolisch de basis de gelegd voor verdere innovatieve ontwikkeling door Hans Hoekman, voorzitter RvC Avebe, en Ed Kraaijenzank, CFO en tevens vice voorzitter van het Bestuur van Avebe.

Bewoners zonder energierekening

Antje de Groot - Schuttert is directeur van Trebbe. Zij beantwoordt de vijf vragen aan Renda en zegt bijvoorbeeld: "Als we met een roze bril naar de toekomst kijken dan zijn alle huizen gasloos en hebben bewoners geen energierekening meer, maar wel een comfortabel huis zonder tocht en vocht."

Trebbe en gemeente Dordrecht tekenen overeenkomst 76 woningen Patersweg Dordrecht

5 juli jl. tekenden Bert Huizing, manager Stadsontwikkeling, Rinette Reynvaan wethouder Volkshuisvesting en stedelijke vernieuwing gemeente Dordrecht en Hein Trebbe jr., directeur Trebbe Groep B.V., de overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 76 woningen aan de Patersweg in Dordrecht. Amvest is afnemer van circa de helft van de woningen ten behoeve van één van haar fondsen.

Tandheelkunde van Radboud Universiteit uitgeroepen tot beste renovatieproject door NRP

De grondige renovatie van het Tandheelkunde-gebouw betekent een aanzienlijke verbetering voor het gebouw, de gebruiker, de eigenaar, de omgeving én het milieu. Door de gedurfde renovatie is Tandheelkunde het visitekaartje geworden van het campuscomplex van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het project is gisteren uitgeroepen tot beste renovatieproject en heeft daarmee de NRP Gulden Feniks prijs gewonnen.

Vlag markeert hoogste punt Figaro Amersfoort

Op de bouwplaats Figaro aan de Ariaweg in Amersfoort sierde een vlag het hoogste punt. De vlag is het traditionele teken dat het hoogste punt is bereikt. Geheel in die traditie werd het bereiken van dit hoogste punt gevierd door de Alliantie en Trebbe. De bouwplaatsmedewerkers werden getrakteerd op een lekkere snack.

Bouw fase 1 Tuinwijk Nieuw Kortenoord gestart

Trebbe is gestart met het heien van de eerste palen ten behoeve van 76 woningen in het plan Tuinwijk, Nieuw Kortenoord Wageningen

Nieuw kloppend hart Amphia krijg verder vorm

Nadat er ruim negen maanden gebouwd is aan de fundamenten van het nieuwe Amphia, worden de contouren van het complete ziekenhuis in een rap tempo zichtbaar.

Trebbe levert Trefkoel fase 2 op aan Nijestee

In het Groningse Paddepoel is gisteren het eerste deel van het nieuwe wooncomplex voor internationale studenten officieel opgeleverd aan Nijestee en de SSH (Stichting Studenten Huisvesting). Dit ging gepaard met de onthulling van de nieuwe naam van het gebouw door wethouder Roeland van der Schaaf: Upsilon. En de overhandiging van de sleutel van het complex aan de SSH.

Trebbe levert Woonpark Veenderhorst Ede op aan Woonstede

Op 27 juni heeft Trebbe, na een bouwtijd van een half jaar, de tweede fase van Woonpark Veenderhorst Ede aan Woonstede opgeleverd. Hiermee is in een totale bouwtijd van 1,5 jaar de compleet nieuwe buurt Woonpark Veenderhorst gerealiseerd.

Hoogste punt bouw winkelcentrum Leidsche Rijn Utrecht bereikt

Hallo Leidsche Rijn Centrum in Utrecht! 26 juni 2017 is officieel het hoogste punt bereikt van de bouw van Leidsche Rijn Centrum. Wat nu nog de grootste bouwput van Nederland is, wordt begin volgend jaar de beste nieuwe plek in Utrecht. Dan staat er in één keer een compleet stadscentrum.

Startschot bouw stadskantoor in Hengelo

Vrijdagavond om 22.00 uur heeft wethouder Marcel Elferink het startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe stadskantoor aan de Deldenerstraat, in combinatie met de renovatie van het oude stadhuis in Hengelo. Dit gebeurde tijdens de 25ste editie van het festival Kunsten op Straat.

Metamorfose portiekflats Apeldoorn; groen en betaalbaar

Je kunt er niet omheen; de net gerenoveerde portiekflats in de Lekstraat in Apeldoorn vallen behoorlijk op door de groene balkons en markante entrees. De flats uit 1965, bezit van woningcorporatie Ons Huis, hebben een grondige metamorfose ondergaan.

Trebbe start afrondende fase nieuwe wijk De 6 Weesper Straatjes

16 juni jl. is de bouw van de vijfde en laatste fase van De 6 Weesper Straatjes officieel gestart. De kopers hebben, onder het genot van een hapje en drankje, ieder een fles met een persoonlijke boodschap of foto begraven in de kruipruimte van de eigen woning.

Nieuwe woningen in Blokhoeve, Nieuwegein

Op donderdag 15 juni is het officiële startsein gegeven voor de bouw van 52 woningen in de tweede fase van het project Vlierhoeve en 108 appartementen in de wijk Blokhoeve in Nieuwegein. In het bijzijn van kopers en andere genodigden hebben Hans Adriani, wethouder Wonen gemeente Nieuwegein, Marlies Krol, directeur Vastgoed Projecten bij woningcorporatie Portaal, Dick Helsloot, ontwikkelingsmanager bij BPD en Hein Trebbe jr., directeur bij Trebbe Groep de officiële starthandeling verricht.

Hoogste punt 16 zeer energiezuinige woningen Borne bereikt

Na een bouwtijd van een kleine twee maanden is het hoogste punt bereikt van de 16 zeer energiezuinige woningen die Trebbe in opdracht van Twickelborg Vastgoed in Borne realiseert. Een mooi moment dat Twickelborg Vastgoed niet onopgemerkt voorbij liet gaan. De bouwplaatsmedewerkers werden allemaal getrakteerd op een lunch.

Over vijf jaar herken je Trebbe niet meer…. Of toch wel?

Oktober 2012 schreef Gerrit van Wijgerden, directeur Trebbe West en aanspreekpunt innovaties, een blog met de titel ‘Over vijf jaar herken je Trebbe niet meer... ’. Een blog over de aanstaande veranderingen. Bijna vijf jaar later zwaait Gerrit als directeur af, een mooi moment om nog één keer terug te blikken op die blog en weer even te dromen over de toekomst met onze eigen innovator.

Fundering 48 appartementen Beethovenlaan Schagen gereed

Medio april is Trebbe, in opdracht van Wooncompagnie, gestart met de bouw van de 48 appartementen aan de Beethovenlaan in Schagen. Inmiddels zitten de heipalen in de grond en is de fundering gelegd; een stevig fundament om op verder te bouwen.

Hoogste punt 21 woningen Prinsenpoort gevierd

Met het hijsen van de Zwolse vlag, markeerde René de Heer, wethouder gemeente Zwolle, onder toeziend oog van de toekomstige bewoners het hoogste punt van 21 woningen aan de Koningin Maximastraat, Prinsenpoort Zwolle.

Elan Wonen en Trebbe ontwikkelen samen 170 woningen aan Haarlemse Schipholweg

Chris Schaapman, directeur-bestuurder Elan Wonen, en Hein Trebbe jr., directeur Trebbe, hebben de samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van 170 woningen aan de Schipholweg in de Slachthuisbuurt te Haarlem. Het project maakt onderdeel uit van de wijkvernieuwing Slachthuisbuurt.

Hoogste punt appartementencomplex Newomij in Lent bereikt

Na een bouwtijd van vijf maanden is het hoogste punt bereikt van de 26 appartementen die Trebbe voor Newomij in Lent realiseert. Een mooi moment dat Newomij niet onopgemerkt voorbij liet gaan. De bouwplaatsmedewerkers werden allemaal getrakteerd op een patatje.

Bouw Het Heuvelpark 5 Dronten officieel gestart

Met het dichtmetselen van een tijdscapsule in de eerste gevelsteen markeerde Nico Verlaan, wethouder gemeente Dronten – onder toeziend oog van de toekomstige bewoners - de start bouw van het appartementencomplex Het Heuvelpark 5 te Dronten.

Trebbe sluit 2016 ook financieel goed af

Na een forse omzetstijging in 2015, nam ook in 2016 de omzet aanzienlijk toe. De totale omzet steeg met ruim 22% naar € 230 miljoen. Voor 2017 verwacht Trebbe een verdere stijging van de omzet en een verbetering van het nettoresultaat.

Hoe werkt cement eigenlijk?

Wat komt er kijken bij het bouwen van een huis? Hoe maak je cement en wat moet je kunnen om bouwvakker te worden? De leerlingen van groep 6 van EBS De Rots wilden alles weten toen ze een bezoekje brachten aan de bouwplaats van Veenderhorst.

Bouw woningen Figaro Amersfoort gestart

Aan de Ariaweg in Amersfoort is in opdracht van de Alliantie, Trebbe gestart met het boren van de palen ten behoeve van 30 eengezinswoningen in het plan Figaro. Deze ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van de integrale wijkverbetering ‘Amersfoort Vernieuwt’ in Schuilenburg.

Nominatie Gulden Feniks voor Faculteit Tandheelkunde

Ons project Faculteit Tandheelkunde in Nijmegen is één van de vier genomineerden in de categorie 'renovatie' voor de NRP Gulden Feniks prijs 2017. Dit is dé prijs ter bevordering en inspiratie voor duurzaam hergebruik van de bestaande gebouwde omgeving.

Trebbe presenteert Weids Wonen voor het eerst op Woonmarkt Dronten

Een primeur voor Woonmarkt Dronten! Trebbe presenteert daar voor het eerst het nieuwste plan in De Gilden: Weids Wonen.

Bart Heijs 50 jaar

Afgelopen zaterdag vierde Bart Heijs zijn 50ste verjaardag. Vandaag in Enschede wordt deze mijlpaal ook feestelijk gevierd.

Trebbe en Woonpartners MH zijn trots op de oplevering van 64 woningen in Gouda-Oost

Eind april leverde Trebbe het appartementencomplex aan de Teldersstraat in Gouda-Oost op aan Woonpartners Midden-Holland. Het complex heeft 22 sociale huurappartementen verdeeld over zes bouwlagen. Alle 24 koopwoningen waren al eerder opgeleverd aan de bewoners. Op 21 april ontving de laatste koper zijn huissleutel. Met de oplevering van deze laatste woningen rondt Trebbe haar project aan de Zuidelijke Stempel West in Gouda af.

Woud van kranen in Leidsche Rijn

Het jongste gedeelte van Leidsche Rijn naast de A2 bij Utrecht krijgt langzaam vorm. Vele torenkranen zorgen voor de bouw van het nieuwe centrum dat wordt gerealiseerd door bouwcombinatie Dura Vermeer Midden West en Trebbe West.

Bouw Stadskantoor Hengelo kan beginnen!

Op 26 april is het contract getekend voor de nieuwbouw van het Stadskantoor in Hengelo. De overeenkomst werd namens gemeente Hengelo ondertekend door Marcel Elferink wethouder binnenstad Hengelo, namens de bouwcombinatie Stadskantoor Hengelo zetten Jan Hillen, directeur Van Wijnen Oost B.V. en Hein Trebbe sr. directeur Trebbe Groep B.V., hun handtekening.

Wilt u wel wat wij kunnen? Doen wij wel wat u wilt?

De bouw innoveert. Gaat die innovatie- en optimalisatiedrang nu - na de crisis - verloren in de waan van de dag? Tegelijkertijd ligt er een enorme opgave. Nederland moet toekomstbestendig worden is de Europese afspraak. Verduurzamen, transformeren, zuinig, zuiniger, zuinigst en dat snel en betaalbaar. Bij het familiebedrijf Trebbe zien we het als onze taak deze handschoen op te pakken en door te innoveren.

Bouwcombinatie BAM/Trebbe realiseert innovatiecentrum Avebe Groningen

Bouwcombinatie BAM/Trebbe realiseert in opdracht van ontwikkelaar Triade het innovatiecentrum van aardappelzetmeelconcern Avebe op de Zernikecampus in Groningen. In het innovatiecentrum komen onder meer een laboratorium, proeffabriek en een klantcontactcentrum. De bouw start nog voor de zomer en de oplevering is gepland in het tweede kwartaal van 2018.

Bewoners Kraaijenberg vieren start onderhoud

Vanmiddag werd het symbolische startsein gegeven voor het groot onderhoud aan de woningen in de wijk Kraaijenberg in Wijchen. Met de ‘opruimdag’ die hieraan vooraf ging bereidden bewoners zich alvast voor op de aankomende werkzaamheden aan hun woning.

Voorlaatste fase van de nieuwe wijk De 6 Weesper Straatjes gestart

21 april jl. is de bouw van de vierde fase van De 6 Weesper Straatjes officieel gestart. De kopers hebben, onder het genot van een hapje en drankje, ieder een fles met een persoonlijke boodschap of foto begraven in de kruipruimte van de eigen woning.

Dura/Trebbe start bouw Mijn Cultuurmijl Enschede

Woensdag 19 april hebben de toekomstige bewoners van Mijn Cultuurmijl onder toeziend oog van Jeroen Hatenboer, wethouder ruimtelijke ontwikkeling bij gemeente Enschede, de bouw van Mijn Cultuurmijl officieel gestart door in de kruipruimte van hun eigen woning een fles met persoonlijke boodschap te begraven.

Bouw eerste Knarrenhof van Nederland officieel gestart

Op dinsdag 18 april is het startsein gegeven voor de bouw van het Knarrenhof Aahof in Zwolle, het allereerste Knarrenhof van Nederland. Het concept Knarrenhof is aangemerkt als meest innovatieve woonzorgconcept van Nederland door KennisCentrum Wonen en Zorg.

Grondovereenkomst De Parkwachters ondertekend

Vanochtend ondertekenden Hans Adriani wethouder gemeente Nieuwegein en Hein Trebbe jr. directeur Trebbe Wonen de koopovereenkomst voor de grond onder twee vrijstaande en zes twee-onder-éénkap woningen in de wijk Blokhoeve te Nieuwegein.

Uit de as herboren

Een vreemde titel misschien. Zeker voor een blog van iemand uit de bouw? Zeker niet! Het is treffend als Jacco Boer, transformatieman in hart en nieren, vertelt over transformaties: nieuwe projecten die geboren worden uit bestaand vastgoed.

Trebbe start realisatie van 16 zeer energiezuinige woningen Bornsche Maten Borne

Met het ontgraven van de bouwput zijn de eerste activiteiten op de bouwplaats van de 16 zeer energiezuinige woningen in de Bornsche Maten te Borne zichtbaar en is de bouw echt van start gegaan.

Trebbe breidt BasisWonen uit met extra optie

Trebbe bouwt woningen voor de bewoners. Het uitgangspunt daarbij is een en goede, mooie woning, waar mensen wonen met plezier. Om dat woonplezier nog verder te verhogen biedt Trebbe met de BasisWoning nu ook de mogelijkheid een huisdier via Trebbe uit te kiezen.

Een nieuwe fase van start bij het Amphia Ziekenhuis

Zes maanden na de eerste werkzaamheden op de bouwplaats van het nieuwe Amphia en drie maanden na het slaan van de laatste heipaal wordt een nieuwe fase ingeluid: de realisatie van de verbindingstunnel.

Trebbe bouwt aan een duurzame toekomst met duurzame materialen

Afgelopen week ontving Trebbe het Raab Karcher Greenworks certificaat. Maar liefst 56% van de materialen, besteld bij Raab Karcher, komt uit het duurzame Greenworks assortiment.

Trebbe ontvangt opdracht 21 woningen Prinsenpoort Zwolle

Onlangs werd de aanvullende opdracht voor de realisatie van 21 koopwoningen Prinsenpoort Zwolle ondertekend door BPD en Trebbe. De woningen zijn gesitueerd aan de Koningin Maximastraat en worden uitgevoerd in verschillende types.

Trebbe Bewust Veilig

Alle dagen van het jaar heeft veiligheid de hoogste prioriteit binnen Trebbe, één dag per jaar, tijdens de landelijke dag Bewust Veilig, hebben we extra aandacht voor veilig werken. 17 maart stonden we op al onze bouwplaatsen, ruim 30 in totaal, met alle bouwplaatsmedewerkers stil bij bewust veilig werken door middel van een extra toolboxmeeting.

Vlag markeert hoogste punt woonpark Veenderhorst Ede

In de stralende zon sierden twee vlaggen, die van Woonstede en Trebbe, het bouwterrein van Woonpark Veenderhorst. De vlag is het traditionele teken dat het hoogste punt is bereikt. Geheel in die traditie werd het bereiken van dit hoogste punt gevierd door Woonstede en Trebbe.

BPD en Trebbe realiseren 249 woningen Tuinwijk Wageningen

Maandag 13 maart jl. tekenden de heer Frans Holleman, directeur BPD en de heer Hein Trebbe sr., directeur Trebbe Wonen, het contract voor de uitontwikkeling en realisatie van 249 woningen Tuinwijk in Nieuw Kortenoord Wageningen.

GoedeStede en Trebbe realiseren 99 appartementen in Almere Buiten

Met het hijsen van een vlag markeerden Tjeerd Herrema, wethouder ruimte, wonen en wijken bij gemeente Almere, Arjan Deutekom, directeur GoedeStede en Antje de Groot, directeur Trebbe Oost & Noord de officiële start van de bouw van 99 appartementen Almere Buiten.

Bouw aardbevingsbestendige woningen De Vlint Groningen officieel gestart

Vrijdag 10 maart jl. hebben kopers van De Vlint officieel de bouw gestart door, na een toespraak van wethouder Roeland van der Schaaf, in de kruipruimte van hun eigen woning een fles met persoonlijke boodschap te begraven.

Wat verwacht Antje de Groot van het nieuwe kabinet

Aan de vooravond van de Tweede Kamer-verkiezingen vroeg Cobouw zeven topvrouwen uit de bouw, waaronder Antje de Groot van Trebbe, wat zij van een nieuw kabinet verwachten.

Trebbe houdt investeringskosten BasisWonen ook in 2017 laag

Ondanks forse prijsstijgingen vanwege een aantrekkende markt, is het Trebbe ook dit jaar weer gelukt de investeringskosten voor BasisWonen laag te houden. Hein Trebbe jr. legt uit hoe dat gelukt is.

Portaal en Trebbe realiseren samen 108 appartementen Blokhoeve Nieuwegein

Onlangs ondertekenden de heer Dirk Jan van der Zeep, bestuursvoorzitter Portaal en de heer Rob van der Jagt, directeur Trebbe West, de overeenkomst om 108 appartementen bestemd voor de sociale huur te realiseren in de Nieuwegeinse wijk Blokhoeve.

Revolutie in dakbedekking vindt haar oorsprong bij BouwDeck en Trebbe

Onlangs werd op het project Vlierhoeve Nieuwegein een revolutionaire oplossing voor de dakbedekking van de uitbouwen toegepast: BouwDeck. Een innovatief prefab systeem. Patrick Peet, hoofd productie wonen en Marc Evers, directeur BouwDeck vertellen erover

Woningverbetering in Vroomshoop; Vaneg-woningen van label F naar A

Samenwerkingen ontstaan op basis van technische kennis en op ‘het goede gevoel’. Dat laat het groot onderhoudsproject in Vroomshoop zien dat Trebbe recent voor Mijande Wonen uitvoerde. Nog niet eerder werkten deze twee partijen samen. En de eerste kennismaking lijkt goed; “Wij werken graag met partijen samen die aan een half woord genoeg hebben,” vertelt John Hutten, projectleider bij Mijande Wonen in Vriezenveen.

Trebbe is klaar voor BENG

Met BENG kun je niet meer doen, wat je steeds deed Het duurt nog even, maar vanaf 1 januari 2021 moeten nieuwbouwwoningen bijna energieneutraal zijn. Dat is vertaald in BENG-eisen. In opdracht van het Lente-akkoord zijn in 2016 enkele woningconcepten aan de voorgenomen BENG-eisen getoetst. Hoe scoren deze concepten? Waar zitten knelpunten en welke verbeterpunten zijn er? In de nieuwste Lente-akkoord publicatie zijn de BENG-eisen toegelicht, do’s en don’ts beschreven en praktijkvoorbeelden toegelicht. Zo ook het concept BasisWonen van Trebbe.

Feestelijk moment 24 Karaat Gouda

10 februari jl. waren er veel blije gezichten te zien, kopers van 24 Karaat Gouda konden tijdens een feestelijke bezichtiging hun eigen woning in aanbouw bekijken. Er waren veel toekomstige bewoners aanwezig, onder het genot van een hapje en een drankje konden zij kennismaken met elkaar.

Officiële handeling bij Hollands Huissen

Op 1 februari is van het project Hollands Huissen zowel de start van de bouw van 13 woningen gevierd als het hoogste punt van 13 woningen.

Prefab daken voor Vlierhoeve Nieuwegein

Trebbe West werkt aan het project Vlierhoeve in Nieuwegein, hier worden prefab daken geplaatst. Klik en lees er meer over in Cobouw, rubriek foto van de dag.

Bouw 26 appartementen Lent onlangs gestart

Onlangs boorde Trebbe de palen voor de realisatie van 26 appartementen in Lent bij Nijmegen. Trebbe ontwikkelde en realiseert het appartementencomplex in opdracht van Newomij.

Appartementencomplex Dalida in Lent opgeleverd

Bijna 70 ton staal, ruim 200 medewerkers, meer dan 155.000 gevelstenen, een bouwtijd van 8 maanden, dat was onder meer nodig om onlangs appartmentencomplex Dalida officieel op te leveren aan woningcorporatie Talis. Dalida heeft 48 sociale huurappartementen.

Trebbe in top 10 positie beste bouwers

Het afgelopen jaar gaven duizenden consumenten een review over ‘hun’ aannemer op www.bouwnu.nl. Op basis van de reviews die in 2016 zijn gegeven, is er voor drie categorieën een top 10 samengesteld door Stichting Klantgericht Bouwen. Trebbe behaalde in de categorie ‘Nieuwbouw, meer dan 50 reviews’ een zesde en zevende plaats.

Transformatie Merwedehof in RTL nieuws

Vorig jaar zijn er massaal kantoorgebouwen omgebouwd tot woonruimte. Op die manier zijn er ongeveer 9000 woningen gecreëerd, een record. RTL nieuws maakte er een item over. Ons project Merwedehof was één van die transformaties van kantoren naar woonruimte en diende als voorbeeld in dit item.

Metamorfose ruim 400 woningen in Wijchen gestart

17 januari startten woningcorporatie Talis en aannemer Trebbe-Knaapen het groot onderhoudsproject van ruim 400 sociale huurwoningen in Wijchen. Ronald Leushuis, bestuurder Talis gaf het officiële startsein van dit omvangrijke project met de opening van de modelwoning.

Trebbe realiseert 16 zeer energiezuinige huurwoningen in Borne

Onlangs ondertekenden de heer F.A. Weghorst namens Twickelborg Vastgoed B.V. en de heer Trebbe sr., namens De Bongerd VOF een overeenkomst voor de realisatie van 10 energieneutrale en 6 energienota nul woningen in de Bornsche Maten te Borne.

Trebbe in één minuut

Het jaar 2017 is amper twee weken oud. Een mooi moment om nog één keer over de schouder achterom te kijken en terug te blikken op wat het afgelopen jaar ons bracht. Een mooi moment ook om scherp in het vizier te brengen wat we willen bereiken in 2017.

Kerstvakantie

Van 24 december tot en met 1 januari genieten wij van de kerstvakantie. Daarna staan we weer volledig tot uw beschikking. Dringende zaken? Klik om te lezen hoe u contact met ons kunt opnemen.

Trebbe realiseert Polderzoom Aalsmeer

Woensdag 21 december 2016 ondertekenden Bohemen BV – Ruimte in ontwikkeling, Trebbe en belegger MN Services NV een overeenkomst om 37 grondgebonden huurwoningen en 51 appartementen voor sociale huur te realiseren in deelgebied Polderzoom te Aalsmeer.

Appartementen Hillegom voor Stek Wonen opgeleverd

Net voor de kerst is, na een bouwtijd van ruim 9 maanden, het appartementencomplex Michiel de Ruijterstraat in Hillegom door Trebbe opgeleverd aan Stek Wonen.

Bouwers en retailers slaan handen ineen voor woonbelevingscentrum LIV

Leven, Inspireren en Verleiden, kortweg LIV. Dat is de naam van het woonbelevingscentrum, dat in september 2017 aan de voet van de Nijmeegse stadsbrug De Oversteek zijn deuren opent. Het bijzondere woonconcept LIV is een cross-over van bouwbedrijven en retailers. Zij nemen gezamenlijk de consument aan de hand en begeleiden haar tijdens het hele traject van aankoop tot wonen en daarna.

Trebbe moderniseert 88 appartementen Apeldoorn voor Ons Huis Apeldoorn

Onlangs is gestart met de modernisatie en verduurzaming van vier appartementengebouwen aan de Kil, Lek- en Rijnstraat in Apeldoorn. Na de werkzaamheden zijn de 88 appartementen energiezuinig en klaar voor de toekomst.

Four Care slaat 1900e paal Amphia Breda

Met het slaan van de laatste heipaal heeft het consortium Four Care voor de nieuwbouw van het Amphia ziekenhuis een mooi moment bereikt. Na circa twee en een halve maand is in week 49 de 1900e heipaal aangebracht en daarmee is de basis gelegd voor het nieuwe ziekenhuis.

De Uitkijk Utrecht officieel gestart

9 december is de bouw van De Uitkijk Utrecht officieel gestart. Na een welkomstwoord van wethouder Geldof en Hein Trebbe jr. hebben de kopers hebben, onder het genot van een hapje en drankje, ieder een fles met een persoonlijke boodschap of foto begraven in de kruipruimte van de eigen woning.

Hernieuwde Enexis Campus in Zwolle officieel geopend

Na een fikse opknapbeurt waarbij het bovenregionale kantoor van netbeheerder Enexis in Zwolle door duurzame renovatie en nieuwbouw een complete transformatie onderging, is de Enexis Campus op vrijdag 9 december officieel geopend. De bouwcombinatie Trebbe/VanWijnen heeft de volledige renovatie uitgevoerd.

Hoogste punt De Trefkoel fase 2 bereikt

7 december jl. is, na een bouwtijd van bijna zeven maanden, het hoogste punt bereikt van De Trefkoel fase 2 in Groningen. De vlag werd in top gehesen door Pieter Bregman, algemeen directeur-bestuurder bij Nijestee en Antje de Groot, directeur Trebbe Oost & Noord. Na de handeling was er tijd voor een winterse lunch voor alle genodigden en circa 120 bouwplaatsmedewerkers.

Werkbezoek minister Blok aan Almere

De woningbouw in Almere is in beweging. Het reguliere aanbod van woningen mag dan aansluiten bij de gemiddelde woningzoekende, maar het past lang niet bij iedereen. Almere doet daar iets aan. Tijdens een werkbezoek, op 5 december jl., maakte minister Blok (Wonen en Rijksdienst) kennis met Almeerse oplossingen voor thema's als zelfbouw, eigen ontwerp, experimenteel, vrije keuze, duurzaamheid en betaalbaarheid.

Trebbe realiseert nieuwbouw Stammershoefstraat Vianen voor LEKSTEDEwonen

2 december jl. is het contract voor de ontwikkeling Stammershoefstraat Vianen ondertekend door Ed de Groot, directeur-bestuurder LEKSTEDEwonen en Rob van der Jagt, directeur Trebbe West.

Hoogste punt bij ‘De Kaap’

Bouwvakkers aan de stamppot van het Jannes Er wordt hard gewerkt aan het omvangrijke bouwproject ‘De Kaap’ in het centrum van Hoogeveen en dat resulteerde in het zogenaamde ‘hoogste punt op de bouw’. Aannemer Trebbe en WVG Ontwikkeling stonden hier op vrijdag 2 december met circa 180 bouwplaatsmedewerkers even bij stil.

Afronding Castellum West verloopt voorspoedig

Op dinsdag 29 november vierde Ontwikkelingsverband Houten samen met kopers en projectbetrokkenen de start bouw van 45 woningen in de eerste twee fases van deelplan Sul Canale in Castellum West. Wethouder Michiel van Liere van de gemeente Houten verrichtte hiervoor de symbolische start handeling. Naar verwachting is Castellum eind 2017 gereed.

Bedankt!

Gisteravond vond de uitreiking van de Cobouw Award plaats. Jammer dat we deze niet in ontvangst mochten nemen. Toch zijn we trots op onze top 5-notering.

Trebbe-Knaapen gaat voor Talis groot onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan 419 woningen Wijchen

9 november is het contract voor het groot onderhoud aan 419 PeGe woningen Wijchen ondertekend door Ronald Leushuis, bestuurder bij Talis en Antje de Groot en Bart Knaapen namens Trebbe-Knaapen.

Amphia en Four Care officieel van start met nieuwbouw ziekenhuis

Vrijdag 11 november 2016 is de officiële start gevierd van de nieuwbouw van het Amphia ziekenhuis in Breda. Amphia en aannemersconsortium Four Care kijken, met de feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats, vooruit naar de bouw van een toekomstbestendig, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis. Een ziekenhuis dat nog betere zorg biedt aan het verzorgingsgebied van Breda en omgeving.

De 6 Weesper Straatjes officieel gestart

11 november is de bouw van de eerste drie fases van De 6 Weesper Straatjes officieel gestart. De kopers hebben, onder het genot van een hapje en drankje, ieder een fles met een persoonlijke boodschap of foto begraven in de kruipruimte van de eigen woning.

Trebbe behoudt FSC- & PEFC-certificering

Afgelopen week vond de jaarlijkse externe audit van onze FSC- & PEFC-certificering weer plaats. Deze heeft Trebbe met goed gevolg doorstaan en daar zijn we trots op!

Newomij koopt Nijmeegs woningproject Trebbe

Newomij heeft op 2 november jl. de koopovereenkomst getekend met Trebbe inzake de aankoop van 26 appartementen in Lent bij Nijmegen. Trebbe ontwikkelt en realiseert de woningen, naar een ontwerp van Frank Willems Architecten. De aankoop is begeleid door Hans Janssen Garantiemakelaars.

Prachtige ontmoetingsplek bij faculteit Tandheelkunde gereed

In Nijmegen heeft de faculteit Tandheelkunde afgelopen week het complete kliniekenplein in gebruik genomen. Het kliniekenplein is een prachtige ontmoetingsplek waar patiënten, bezoekers, medewerkers en studenten samen komen. Op zaterdag 19 november kun je het zelf bekijken tijdens het Open Huis.

Duizenden bezoekers tijdens open dag op De Kaap

Duizenden mensen hebben zaterdag tijdens de Open Bedrijvendag Hoogeveen een kijkje genomen op de bouwplaats van De Kaap. De organisatie blikt terug op een meer dan succesvolle dag.

Hoe doen jullie dat?

Trebbe in de top 5 van best presterende bouwondernemingen, genomineerd voor de Cobouw Award. Goh, wat een verrassing, wat een eer. En dan natuurlijk direct de vraag: “Hoe doen jullie dat? Heb je daar een verklaring voor?” Nee, wij hebben daar geen bewezen recept voor. Maar wat dan wel? Wat is de kracht van Trebbe?

Bouw 50 woningen project Vlierhoeve gestart

Op maandag 31 oktober is het startsein gegeven voor de bouw van de eerste 50 woningen in het project Vlierhoeve in Nieuwegein. In het bijzijn van de kopers en andere genodigden sloeg Hans Adriani, wethouder Wonen, symbolisch de eerste paal, waarna de aanwezigen met elkaar toostten op de start en een goed verloop van de bouw.

De Kaap Hoogeveen opent de bouwhekken

De bouwplaats is van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor publiek om kennis te maken met opdrachtgevers, initiatiefnemers, aannemer, onderaannemers en leveranciers die betrokken zijn bij dit project. Daarnaast kan een aantal huurappartementen worden bezichtigd en is een deel van de parkeergarage open voor het publiek

Trebbe rondt experiment, het bouwen van één woning in 20 werkdagen, met succes af

3 oktober werd er gestart met een ambitieus experiment. Trebbe en haar co-makers wilden een compleet nieuwe woning in slechts 20 werkdagen, vanaf de fundering opleveren, en dat is gelukt! 27 oktober werd de woning opgeleverd.

Bouw 19 woningen Mozaïekpark Wageningen gestart

Op vrijdag 21 oktober is de bouw van 19 woningen in Nieuw Kortenoord Wageningen gestart. De kopers hebben - onder het genot van een hapje en drankje - ieder een fles met een persoonlijke boodschap of foto begraven in de grond onder de woningen.

Nieuwe wijk krijgt razendsnel vorm

Op de plek van de voormalige MTS aan de Kotkampweg verrijst Villapark Florade. Dat gaat razendsnel met dank aan prefab-elementen en strakke afspraken met co-makers.

Hoogste punt 22 appartementencomplex Gouda-Oost

Vrijdag 14 oktober vierden we het bereiken van het hoogste punt van appartementencomplex Telder Toren in Gouda-Oost. Het complex heeft 22 sociale huurappartementen verdeeld over zes bouwlagen en wordt door Trebbe in opdracht van Woonpartners Midden-Holland gerealiseerd.

BREEAM Excellent certificaat Enexis Zwolle

Het gebouw E Enexis Zwolle is volledig gerenoveerd, door Trebbe/VanWijnen, tot één van de duurzaamste kantoren van Nederland en heeft gisteren het oplevercertificaat BREEAM Excellent behaald.

Eerste paal de grond in voor nieuwbouw Amphia ziekenhuis Breda

7 oktober jl. ging de eerste paal de grond in voor de nieuwbouw van het Amphia ziekenhuis in Breda. En er zullen nog velen volgen. De komende drie maanden, tot en met december, vinden op alle werkdagen heiwerkzaamheden plaats. Ruim 1.900 heipalen geven het nieuwe ziekenhuis een stevig fundament.

Local en Trebbe verkopen 41 transformatiewoningen aan Woonstichting Jutphaas

Local en Trebbe ronden de transformatie van Merwedehof af met de verkoop van 41 woningen aan Woonstichting Jutphaas. Eerder dit jaar waren 46 woningen in het complex verkocht en opgeleverd aan particuliere kopers.

Trebbe start experiment

Maandag 3 oktober start Trebbe in Nijmegen met een ambitieuze pilot. Trebbe en haar co-makers willen volgens de begrippen van one-piece-flow een compleet nieuwe woning in slechts 20 werkdagen, vanaf de fundering, opleveren. Met het one-piece-experiment willen we de klantwaarde echt verhogen en uiteindelijk de kostprijs verlagen.

Nieuwbouw woonzorgcentrum Eugeria vervangt bestaand complex

De vervangende nieuwbouw van Woonzorgcentrum Eugeria, onderdeel van zorginstelling Carintreggeland, wordt in twee fases gerealiseerd. De eerste fase werd al eerder afgerond, de tweede is nagenoeg klaar. De nieuwbouw bestaat uit vier woongebouwen en een hoofd- gebouw. Ook zijn er tuinen aangelegd en is er een parkeervoorziening gecreëerd. De uitvoering is in handen van Trebbe Oost & Noord BV.

Bouwvakkers werken non-stop door bij De Kaap

De bouw van De Kaap vordert goed. Vrijdag verwacht aannemer Trebbe het laatste gedeelte van het kelderdek van de ondergrondse parkeergarage te storten. Het betreft hier een grote stort waarin circa 800 kuub beton verwerkt gaat worden.

Veel belangstelling voor plan Figaro

Het plan Figaro in Amersfoort is op 15 september succesvol in verkoop gegaan. Figaro bestaat uit 16 koopwoningen van Trebbe Wonen en 14 huurwoningen die Trebbe voor De Alliantie uit Hilversum realiseert. De inschrijfperiode duurt nog tot 26 september om 17.00 uur.

Trebbe en Local leveren Merwedehof Nieuwegein feestelijk op

Met het overhandigen van het eerste projectboek, waarin betrokken partijen hun woord doen en prachtige beelden van de voortgang van de transformatie van Merwedehof zijn opgenomen, aan wethouder Gadella door Phlip Boswinkel, directeur Local, werd de oplevering van de koopappartementen feestelijk onderstreept.

Hoogste punt appartementencomplex Dalida in Lent bereikt

Op donderdag 8 september werd met het plaatsen van het laatste element door wethouder Bert Velthuis en een toekomstige bewoner, het hoogste punt van appartementencomplex Dalida in Lent bereikt. Appartementencomplex Dalida heeft 48 sociale huurappartementen.

Pannenkoeken voor bezoekers Inloophuis De Bres

Trebbe heeft de keuken van Inloophuis De Bres in Zwolle vervangen. Dit is gevierd met pannenkoeken, vers gebakken op het nieuwe fornuis.

Trebbe start bouw Villapark Florade Enschede

Woensdag 7 september is met het slaan van de eerste paal door Jeroen Hatenboer, wethouder ruimtelijke ontwikkeling bij gemeente Enschede, de bouw van Villapark Florade officieel gestart. Villapark Florade omvat 43 woningen.

Bouw 70 woningen in Lent gestart

Op vrijdag 2 september is de bouw van de eerste fase van 70 woningen in Lent gestart. Wethouder Bert Velthuis van de gemeente Nijmegen boorde de eerste funderingspaal.

RTV Drenthe op bezoek bij De Kaap Hoogeveen

De Kaap in Hoogeveen; één van de grootste bouwprojecten in het Noorden van Nederland. RTV Drenthe kwam op bezoek en sprak met Henk-Jan Overmars projectleider bij WVG Ontwikkeling en Ruben Nijhuis, uitvoerder bij Trebbe.

Nieuwe keuken inloophuis

Trebbe heeft een nieuwe keuken geplaatst in Inloophuis De Bres in Zwolle. Begin dit jaar was tijdens de Beursvloer Zwolle de afspraak gemaakt om de sterk verouderde keuken te vervangen. Op 30 augustus kwam ons bedrijf deze belofte na!

Duurzame renovatie gebouw E ENEXIS Zwolle opgeleverd

Trebbe heeft samen met Van Wijnen Eibergen B.V. het bovenregionale kantoor van Enexis opgeleverd. Het project bestond uit een duurzame renovatie van het bestaande pand en een deel nieuwbouw.

Transformatie kantoren naar appartementen Merwedehof in beeld

In de uitzending van RTL Woontips van 26 augustus jl. werd aandacht besteed aan de -bijna complete- transformatie van Villawal te Nieuwegein. Temidden van de bedrijvigheid van de herontwikkeling werden Phlip Boswinkel van Local en Hein Stooker van Trebbe, samen als Villawal Herontwikkeling BV hier aan het roer, geïnterviewd.

Frisse start, frisse blik

Vanmorgen – de eerste werkdag na de bouwvakvakantie – vond ik net zoals al mijn Trebbe-collega’s een gekleurde bril op mijn werkplek. Met de oproep eens anders naar de wereld, ons werk en onze collega’s te kijken: zet eens een andere bril op! Verbeterbril, Leanbril, de duurzaamheidsbril, de veiligheidsbril……… en natuurlijk de klantbril, daarmee hoor je zo ongeveer vergroeid te zijn.

BREEAM voor ROC Noorderpoort

ROC Noorderpoort in Groningen heeft het BREEAM-certificaat met de kwalificatie Good ontvangen. Trebbe gaf het schoolgebouw voor Technologie & ICT en de dienst Facilities een grootschalige opknapbeurt.

Trebbe focust op kwaliteitsborging

Voor Trebbe is kwaliteitsborging een belangrijk item. “Er komt met de invoering van de nieuwe wetgeving heel wat op ons af. Daar willen we op voorbereid zijn”, zegt Patrick Peet. Hij is als hoofd Productie Wonen verantwoordelijk voor conceptwoningen

De Kaap Hoogeveen, Cobouw XL

In het centrum van Hoogeveen verrijst het bouwproject De Kaap. Het is een gezamenlijk project van WVG Ontwikkeling, Stichting Woonconcept en de gemeente Hoogeveen. AAS uit Groningen tekende voor het ontwerp. Ingenieursbureau Wassenaar is ingehuurd als hoofdconstructeur. De uitvoering is in handen van Trebbe Oost & Noord uit Zwolle.

De Kaap Hoogeveen open tijdens OBD

De contouren van de parkeergarage en appartementen op De Kaap worden steeds beter zichtbaar. Dagelijks blijven velen even stilstaan rond het immense bouwproject, om de vorderingen met eigen ogen te bekijken.

Zomervakantie

We gaan er even tussenuit! Van 25 juli tot en met vrijdag 19 augustus genieten wij van de zomervakantie. Daarna staan we weer volledig tot uw beschikking.

Hoogste punt Hillegom

In Hillegom is op 19 juli het bereiken van het hoogste punt gevierd van de 26 sociale huurappartementen, die Trebbe realiseert voor Stek.

Pop - up showroom Koningsdaal Nijmegen

Zonde om met dit prachtige weer binnen te zitten dachten Svedex en wij. Daarom maakten wij een pop-up showroom met binnendeuren, -kozijnen en garnituur bij ons project Koningsdaal te Nijmegen.

Trebbe viert 105-jarig jubileum

Wij kijken terug op een fantastisch lustrumfeest. Het feest, voor onze medewerkers en hun partners, ter ere van het jubileum van Trebbe vond plaats op een prachtig partyship. De reden van het jubileum? Samen met onze opdrachtgevers en relaties, onze deskundige en betrokken medewerkers en met de kracht van ons sterke kennisnetwerk ontwikkelen en bouwen we al 105 jaar.

De Trefkoel fase 2 Cobouw XL!

Medewerkers van bouwer Trebbe werken in Groningen aan de realisatie van De Trefkoel fase 2.

Trebbe Oost & Noord is de eerste aannemer met meer dan 250 reviews op Bouwnu.nl.

Trebbe Oost & Noord is de eerste aannemer met meer dan 250 reviews op Bouwnu.nl. Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen. Bouwnu.nl helpt de consument met een compleet overzicht van alle aannemers met hun kwaliteiten.

Met oog voor een duurzame toekomst

Duurzaam denken en handelen heeft nu en in de toekomst onze oprechte aandacht en inzet. Om onze werkwijze met betrekking tot duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen te monitoren en te borgen beschikken wij over meerdere certificeringen die hierop toezien. Zoals de CO2 prestatieladder en ISO:14001.

Trebbe komt over de brug

Trebbe heeft ook oog voor de wereld om haar heen. Maatschappelijke, plaatselijke initiatieven ondersteunen wij graag. Voor deze Biënnale hebben wij ons aangesloten bij bdg architecten uit Zwolle. bdg transformeerde De Kerkbrug met een waaier van houten lamellen. Deze lamellen zorgen voor een geheel nieuw perspectief. Zowel op als van de brug.

Trebbe e-kracht

Wij brengen regelmatig een digitale nieuwsbrief uit. In deze nieuwsbrief geven we aandacht aan nieuwe concepten, innovaties en andere zaken die ons bezig houden.

Bouw ketenpark Amphia ziekenhuis gestart

Deze week is er gestart met de opbouw van de UTA/Directie-keet, bestaande uit 70 x 12m, verdeeld over 2 lagen, ten behoeve van de nieuwbouw Amphia Breda. Consortium Four Care tekende medio mei voor de nieuwbouw van het topklinisch opleidingsziekenhuis. Het ziekenhuis met een omvang van 76.000m2 zal naar verwachting in 2019 haar deuren openen.

LUNEE en Trebbe bekrachtigen samenwerking

Onlangs tekenden Arthur van Neerijnen partner bij LUNEE Vastgoed en Hein Trebbe, directeur bij Trebbe, de VOF overeenkomst om de samenwerking voor het project De Uitkijk in Utrecht mogelijk te maken. Daarnaast is het doel een langdurige samenwerking.

MST officieel geopend

Het nieuwe Medisch Spectrum Twente (MST) is geopend op 11 juni, vijf maanden na de verhuizing. Het ziekenhuis is verhuisd van twee oude gebouwen aan de rand van het centrum van Enschede naar een nieuwe prominente locatie aan het Koningsplein in Enschede.

Transformatie kantoor naar appartementen in Den Haag

Amvest Investment Management en de combinatie Local/Trebbe hebben op de Provada de intentieovereenkomst getekend voor de aankoop van 69 woningen aan de Koningin Sophiestraat in Den Haag ten behoeve van de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund).

Amvest Investment Management en de combinatie Local/Trebbe hebben op de Provada de intentieovereenkomst getekend

Amvest Investment Management en de combinatie Local/Trebbe hebben op de Provada de intentieovereenkomst getekend.

Consortium Four Care tekent voor bouw nieuw Amphia ziekenhuis

Breda 17 mei 2016 - Vandaag vindt het formele gunningsmoment plaats van de nieuwbouw van het Amphia ziekenhuis in Breda. Aannemersconsortium Four Care en Amphia tekenen voor de nieuwbouw van een topklinisch opleidingsziekenhuis.

Trebbe ziet sterke stijging in omzet en rendement in 2015

Het herstel dat zich in 2014 aftekende, heeft zich doorgezet in 2015. De totale omzet nam met ruim 38% toe tot € 188 miljoen. Voor 2016 verwacht Trebbe een lichte stijging van de omzet ten opzichte van 2015.

Trebbe in de media 2016

Een overzicht van 'Trebbe in de media' het eerste half jaar van 2016.

De vlag in top bij Woonpark Veenderhorst Ede

Op 18 april is, na een bouwtijd van slechts 5 maanden, het hoogste punt bereikt van de bouw van Woonpark Veenderhorst in Ede. De vlag werd in top gehesen door Marian Teer, directeur van Woonstede, en Antje de Groot, directeur van Trebbe Oost & Noord.

Bouw De Trefkoel gestart!

14 april vond de feestelijke start plaats van het grootste bouwproject in Groningen uit de loopbaan van wethouder Roeland van der Schaaf. Samen met Pieter Bregman, algemeen directeur/bestuurder bij Nijestee en Hein Trebbe jr. directeur bij Trebbe verzorgde hij de officiële start van de bouw op de voormalige Trefkoellocatie.

Doorbraak in de bouw

Trebbe heeft samen met dertien partijen uit de bouw op uitnodiging van BuildingSMART basisafspraken gemaakt over de levering van informatie en de structuur van informatiemodellen, gebaseerd op praktijkervaringen.

Trebbe bouwt co-makership BasisWonen verder uit

12 april jl. heeft Trebbe de samenwerkingsovereenkomsten van zes van de huidige co-makers met 5 jaar verlengd. Naast de verlenging werden er ook samenwerkingsovereenkomsten getekend met drie nieuwe co-makers.

Nieuw in opdracht: Rozenbuurt Nijmegen

Onlangs tekenden Ton Jelissen, manager realisatie bij woningcorporatie Portaal en Marcel Trienen, directeur Trebbe Wonen B.V., de overeenkomst voor het project Rozenbuurt Nijmegen. De opdracht omvat de sloop van 56 woningen, het bouw- en woonrijp maken van het gebied, het ontwerp en de realisatie, in ketensamenwerking, van 40 woningen.

Trebbe winnaar Goedhuurwoningen Almere

'Het plan draagt direct bij aan de doelstelling van de Alliantie om de beschikbaarheid van betaalbare woningen voor mensen met een laag inkomen in Almere te vergroten.

Wethouder naar drie projecten in Lent

Niet 1, niet 2, maar liefst 3 officiële handelingen in Lent.

Pagina's
Vacatures
Downloads
  • {{ page.title }}