Trebbe BasisWonen

Trebbe bouwt huizen; al meer dan 100 jaar. Maar we gaan verder dan dat! Huizen zijn voor ons geen verzamelbegrip. Wat wij doen, is een woning bouwen voor de bewoners; voor bijvoorbeeld Maikel en Melanie. Twee enthousiaste mensen die inmiddels hun nieuwe woning hebben betrokken: het huis van hun wensen, waar zij wonen met plezier!

Een klantgerichte aanpak dus. Maar is dat niet duur? Nee, zeker niet. Klantgericht werken, betekent ook dat we rekening houden met het budget van de klant. Daarom werken we met een slimme basis die we de naam ‘Trebbe BasisWonen’ hebben gegeven; een volledig uitgekiend woonconcept. Voor de klant betekent dit een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar uitgangspunt dat voldoende flexibiliteit biedt om er een ‘thuis op maat’ van te maken.

Feiten en voordelen

  • Complete woning, vaste bouwkosten;
  • Aanpasbaar aan de wensen van de klant;
  • Toekomstbestendig, gasloos;
  • Door verschillende energiescenario's gemakkelijk aan uw energieambities aan te passen;
  • Hoge kwaliteit door co-makership;
  • Short time to market / korte ontwikkeltijden.

Ervaren

Het woonconcept Trebbe BasisWonen is ons antwoord op de vraag van onze klanten naar complete en betaalbare woningen, die volledig aansluiten op hun wensen. Door kwaliteit, comfort en keuzes te bieden, creëren we maximaal woongenot voor de uiteindelijke bewoners. Onze projecten zijn daar het bewijs van. Benieuwd? Bekijk ons portfolio.

Brochure

Alles weten over Trebbe BasisWonen, types, kosten, afwerkingsniveau's en energiescenario's? Download de brochure.

BasisWonen voor corporaties

Speciaal voor corporaties ontwikkelden we Trebbe BasisWonen voor corporaties. Met BasisWonen voor corporaties realiseert u goede, duurzame woningen die u vervolgens rendabel kunt verhuren. Bekijk BasisWonen voor corporaties.

BasisWonen voor corporaties - Trebbe NieuwePortiek

Trebbe NieuwePortiek is ons antwoord op het groeiende aantal één- en tweepersoonshuishoudens, de energietransitie, de nieuwbouwopgave en passend toewijzen in relatie tot de betaalbaarheid die onder druk staat. Bekijk Trebbe NieuwePortiek.

 


Meer over BasisWonen

Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT