Trebbe BasisWonen

Trebbe bouwt huizen; al meer dan 100 jaar. Maar we gaan verder dan dat! Huizen zijn voor ons geen verzamelbegrip. Wat wij doen, is een woning bouwen voor de bewoners; voor bijvoorbeeld Janneke en Yuri. Twee jonge mensen die inmiddels hun nieuwe woning hebben betrokken: het huis van hun wensen, waar zij wonen met plezier!

Een klantgerichte aanpak dus. Maar is dat niet duur? Nee, zeker niet. Klantgericht werken, betekent ook dat we rekening houden met het budget van de klant. Daarom werken we met een slimme basis die we de naam ‘Trebbe BasisWonen’ hebben gegeven; een volledig uitgekiend woonconcept. Voor de klant betekent dit een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar uitgangspunt dat voldoende flexibiliteit biedt om er een ‘thuis op maat’ van te maken.

Feiten en voordelen

  • Complete woning voor lage bouwkosten
  • Flexibel aanpasbaar aan de wensen van de klant
  • Geen opleverpunten
  • Hoge kwaliteit door co-makership.
  • Short time to market / korte ontwikkeltijden.

 

Specifiek voor elke doelgroep en elke wens

Als belangrijke speler in meer dan een eeuw bouwen, is Trebbe altijd blijven kijken naar de wensen van de markt en verschillende doelgroepen. Met innovatieve ideeën en concepten bedienen we met plezier en trots deze markt. Trebbe BasisWonen kent dan ook verschillende afwerkingspakketten en energiescenario's. Daarnaast hebben we Trebbe BasisWonen voor specifieke doelgroepen en wensen ontwikkeld zo kennen we:

 


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT