De kracht van Trebbe

"Klanten zijn voor ons geen verzamelbegrip. We noemen ze bij naam. Neem nou Janneke en Yuri; twee jonge mensen die inmiddels met veel plezier wonen in het huis van hun wensen. Of neem Ton Oude Voshaar, Intern Coördinator Bouw Carintreggeland “Dat Trebbe ervaring heeft merk je. Ze stellen vragen, denken mee, weten hoe een gebouw in elkaar zit en kunnen snel schakelen". Tevreden klanten daar doen we het voor!"

Trebbe is een conceptuele dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten. De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie gebruiken wij als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. We kijken voortdurend naar de wereld om ons heen en passen onze werkwijze daarop aan. Dat noemen wij bouwen met perspectief!

 

Trebbe bedient de markt vanuit verschillende vestigingen en werkmaatschappijen, waar de specialisten hun kennis bundelen: Trebbe Wonen B.V. in Enschede, Zwolle en Nieuwegein en Trebbe Bouw B.V. met vestigingen in Enschede, Zwolle, Nieuwegein en Groningen. Daarnaast heeft Trebbe Groep nog twee deelnemingen: Dijkham bouw B.V. in Nijkerk en Bouwbedrijf Van den Hengel B.V. in Soest.

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT