HoogWonen Duurzaam

HoogWonen en duurzaamheid

Trebbe HoogWonen is niet alleen energetisch duurzaam, maar wordt ook duurzaam gebouwd. Goede detailleringen en materiaalkeuzes op maat beperken afval en zorgen voor minder vervoersbewegingen. Ook voor u en de bewoners is HoogWonen duurzaam. Lage onderhoudslasten en woonlasten maken HoogWonen betaalbaar. Door de aandacht voor het binnenklimaat zijn de appartementen behaaglijk en beschikken ze altijd over gezonde binnenlucht.

Energiescenario’s; all-electric en keuze in energiezuinigheid

Een all-electric appartmentencomplex (EPC 0,4) met een buitenwarmtepomp, dat is onze duurzame basis. Op energetisch vlak is heel veel mogelijk met Trebbe HoogWonen. Van een EPC van 0,4 tot nul op de meter:

  • EPC 0,4 met een buitenwarmtepomp, een binnenluchtwarmtepomp of een combinatie van pv-panelen met elektrische radiatoren;
  • Energieneutraal met een buitenwarmtepomp;
  • Nul op de meter met een buitenluchtwarmtepomp;
  • BENG met een buitenluchtwarmtepomp of een combinatie van pv-panelen met elektrische radiatoren.

Ook de meest actuele voorgenomen eisen van BENG hebben we vertaald naar een energiescenario. Welk energiescenario u ook kiest, onze uitgangspunten zijn altijd de Trias Energetica en een duurzaam, gezond en gebruiksvriendelijk appartement met lage onderhoudslasten.

All-electric is de basis. Mocht het elektranet van uw bouwlocatie nog niet voldoen, dan hebben we een energiescenario op basis van een gasaansluiting die al optimaal is voorbereid op omschakeling naar all-electric.

Meer weten over de energiescenario's, investeringskosten of de gemiddelde jaarlasten voor de bewoner? Download onze brochure.


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT