HoogWonen Duurzaam

Trebbe HoogWonen wordt duurzaam gebouwd. De keuzes voor materiaal en installaties, maken wij altijd met het oog op de toekomst en gebruiksgemak. Wij houden  rekening met lange levensduur en lage onderhoudslasten. Door goede detailleringen en materiaal op maat - vanuit een 3D-model - beperken wij afval en zorgen voor minder vervoersbewegingen. We hebben aandacht voor het milieu, wij passen bijvoorbeeld altijd FSC/PEFC gecertficieerd hout toe.  En natuurlijk is Trebbe HoogWonen ook energetisch duurzaam.

Energiescenario’s; uitgebreide mogelijkheden

Op energetisch vlak is heel veel mogelijk met Trebbe HoogWonen. Wij hebben de volgende mogelijkheden uitgewerkt voor complexen met óf zonder gasaansluiting

  • EPC 0,4
  • energieneutraal 
  • nul op de meter
  • BENG, uw gebouw klaar voor de toekomst. Voorbereid op de nu bekende eisen voortvloeiend uit BENG, die vanaf 2021 van kracht is.

Ons uitgangspunt is altijd de Trias Energetica, dit betekent dat we het energieverbruik beperken, maximaal gebruik maken van energie uit duurzame bronnen en zo efficiënt mogelijk gebruik maken van fossiele brandstoffen. En natuurlijk stellen wij de bewoner en opdrachtgever bij elke keuze weer voorop. Deze uitgangspunten leiden tot duurzame, gebruiksvriendelijke appartementen met beperkte onderhoudslasten en lage energierekeningen.

Met een 7,5 gemiddeld voor GPR gebouwscore 4.2.1. is Trebbe HoogWonen een duurzame basis voor een goede start.

De exacte uitwerking bekijken? Download onze energiescenario's

 

 


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT