Zwolle kantoor Enexis

Expertise(s)

Opdrachtgever(s)

  • Enexis Weert

Architect(en)

Locatie

  • Zwolle

Status

  • Gerealiseerd

Kantoor Enexis Zwolle

Kracht: BREEAM Excellent, circulair bouwen en renoveren, duurzaam, Bewuste Bouwers

Voor Enexis renoveren wij het bovenregionale kantoor aan de Marsweg in Zwolle, waarin de stafdiensten zoals ICT, Communicatie en Inkoop werken. Het project betreft een duurzame renovatie van het bestaande pand en een deel nieuwbouw. Het nieuwe kantoor heeft 344 werkplekken, waarvan 93 flexplekken zijn. Het bruto vloeroppervlak bedraagt ongeveer 5.600 m2 kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen.

Het gebouw behoort tot de topklasse van duurzame gebouwen en heeft de BREEAM-score Excellent behaald. Het heeft maar circa 30% van de energiebehoefte van normale gebouwen. Het bestaande casco is behouden en de nieuwe gevel en technische installaties zorgen voor een laag energieverbruik door gebruik van zonnepanelen en een warmte/koude opslag. Planten en struiken in het gebouw bevorderen een gezond binnenklimaat.

Dit project in de media

Niets gevonden

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Deel dit project op social media