Lent Parkwonen

Expertise(s)

Opdrachtgever(s)

  • Trebbe

Locatie

  • Lent

Status

  • Gerealiseerd

Ontwikkeling en realisatie Parkwonen

Kracht: succesvolle ontwikkeling in de crisis, scherpe prijs-/kwaliteitverhouding

Parkwonen Lent ligt midden op het Eiland van Laauwik, tussen de Dalidastraat en de brede groenstrook langs het Notenlaantje. Trebbe ontwikkelde en realiseerde hier 25 woningen. De voorzijde van de woningen ligt aan de Gilbert Bécaudstraat langs de groenstrook, terwijl de achterzijde zich aan de Dalidastraat bevindt. Daar hebben alle woningen een parkeerplaats op eigen terrein. De 25 woningen zijn verdeeld over twee gebogen bouwblokken.

Over de woningen Parkwonen Lent

Het project bestaat uit twee gebogen blokken, met gevels in ver­schillende genuanceerde kleuren baksteen. De voortuinen worden afgescheiden met een beukenhaag, de achtertuinen met een hek­werk met hedera. Door de gebogen vorm van de bouwblokken hebben de wonin­gen geen rechthoekige plattegronden: de voorgevel is breder dan de achtergevel. De woningen variëren in breedte en zijn 9,8 meter diep. Door een volledige tweede verdieping met plat dak ontstaat extra ruimte om de wonen.

Bijzonder aan Parkwonen Lent

  • Efficiënt ontwikkeltraject
  • Succesvolle ontwikkeling middenin de crisis
  • Doordat de woningen in een halve cirkel zijn gerealiseerd, ontstaat een mooie overgang in de parkachtige omgeving
  • Luxe uitstraling van de stenen
  • Inclusief volledig ingerichte achterzijde

Dit project in de media

Niets gevonden

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Deel dit project op social media