Innovatiecentrum Zernike Complex Groningen

Expertise(s)

Opdrachtgever(s)

  • Hanzeborg

Architect(en)

Locatie

  • Groningen

Status

  • Gerealiseerd

Innoveren op de Zernikecampus in Groningen

Kracht: aardbevingsbestendig, gasloos, laboratoria, proeffabriek, bouwteam

Nieuwbouw van het Innovatie Center op het universiteitsterrein Zernike Complex in Groningen. De nieuwbouw heeft een bruto vloeroppervlak van 7.285 m2, waarvan Avebe 6.500 m2 huurt. De nieuwe locatie biedt onderdak aan ongeveer 100 Avebe-medewerkers in Research & Development en Marketing. Avebe is een op de markt gerichte coöperatie van zetmeelaardappeltelers, die gericht is op het winnen van zetmeel en eiwitten uit de aardappel en vinden van toepassingen daarvoor.

Het innovatiecomplex huisvest onder meer een laboratorium, een proeffabriek, kantoren en een klanteninnovatiecentrum. Ook zijn er afspraken gemaakt over de samenwerking op het gebied van onderwijs en onderzoek. Verder is er een ruimte ingericht voor start-ups en kleinere bedrijven. Voor studenten en innovators biedt dit mogelijkheden om eigen initiatieven verder te ontwikkelen.

Al sinds jaar en dag actief in Groningen

Trebbe werkt al sinds jaar en dag in, aan en voor een mooier Groningen. Al ruim negentig jaar zijn we er te
vinden. Zo bouwen we aan woningen, appartementencomplexen, utilitaire werken en zijn we iedere dag te vinden in het UMCG. Het UMCG is onze ‘oudste’ opdrachtgever, het weerspiegelt voor ons de manier hoe wij te werk gaan.

Dit project in de media

Niets gevonden

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Deel dit project op social media