Renovatie en uitbreiding van de Vredeskerk in Enschede. Trebbe heeft in de jaren vijftig van de vorige eeuw deze kerk, een gemeentelijk monument, ook gebouwd. Tijdens de verbouwing is het jaren vijftig deel verbonden met moderne nieuwbouw naar ontwerp van Wevers & van Luipen uit Utrecht.
Zo is een opvallend nieuw deel aan de achterkant de ontmoetingsruimte met veel glas. Deze aanbouw is met drie doorbraken verbonden met de grote kerkzaal. Daardoor is er ruimte ontstaan voor 600 bezoekers. De kerkbanken in de grote zaal zijn vervangen voor stoelen, zodat de zaal flexibel kan worden ingericht.

Op de kerkzolder is een jeugdhonk gerealiseerd en er zijn nieuwe toiletten, een stilteruimte en grote keuken gekomen. De Protestantse gemeente serveert vanuit de keuken eens per week een maaltijd aan mensen die het minder hebben.
Verder is de bestaande ontmoetingsruimte opgedeeld in drie flexibele vergaderzalen, waarin nu ook repetities van koren plaatsvinden en waarin kinderen worden opgevangen.
 
In september 2015 is de eerste dienst in het nieuwe kerkgebouw gehouden. De kerk heeft ook een nieuwe naam: Ontmoetingskerk.