Almere Goedhuurwoningen

Expertise(s)

Opdrachtgever(s)

  • De Alliantie

Architect(en)

Locatie

  • Almere

Status

  • Gerealiseerd

58 GoedHuurwoningen en 44 sociale huurwoningen Almere

Kracht: eerste project in nieuwe wijk, gewonnen prijsvraag gemeente Almere, lage huurprijs, hoge kwaliteit (drie opleverpunten, 102 woningen)

Een gewonnen tender van de gemeente Almere. Samen met de Alliantie en A3 architecten heeft Trebbe meegedaan en mogen we samen 102 sociale huurwoningen (58 GoedHuurwoningen en 44 huurwoningen) in de wijk Zandpoort in Almere ontwikkelen en realiseren.

Zandpoort

Zandpoort is gelegen in Olympiakwartier West en is de nieuwste uitbreidingswijk van Almere. In deze wijk is bewust omgaan met energie de standaard. Zandpoort is een wijk waar iedereen kan wonen. Van huur tot koop en van rijwoning tot twee-onder-één-kap.

GoedHuurwoningen

In samenwerking met het Woningbouwatelier deed de gemeente Almere een oproep aan partijen in de bouwwereld voor kwalitatief goede woningen met een huurprijs van maximaal €550 per maand en zo laag mogelijke energielasten. Hieraan gaf Trebbe met de Alliantie gehoor en samen dienden we een plan in voor 58 woningen met een EPC van 0,0. De GoedHuurwoningen zijn een- en tweelaagse woningen met kap van tachtig tot honderdtien vierkante meter.

GoedHuur in de media

Niets gevonden

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Deel deze vacature op social media