Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 31-03-2017

Trebbe breidt BasisWonen uit met extra optie

Trebbe bouwt woningen voor de bewoners. Het uitgangspunt daarbij is een en goede, mooie woning, waar mensen wonen met plezier. Om dat woonplezier nog verder te verhogen biedt Trebbe met de BasisWoning  nu ook de mogelijkheid een huisdier via Trebbe uit te kiezen.

Gezond & gelukkig

Marcel Egberink, teamleider BasisWonen vertelt: “Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat huisdieren een positieve invloed op mensen hebben. Dieren dragen bij aan de psychische en fysieke gezondheid van de mens. Wij willen niets anders dan het realiseren van goede, mooie en gezonde woning waar mensen wonen met plezier. Als wij daar extra aan kunnen bijdragen door ook een huisdier te bieden, zodat onze kopers direct over het huisje, boompje én beestje beschikken, dan moeten we dat doen.”

Doorslaand succes

Trebbe biedt met ingang van deze maand de uitbreiding op BasisWonen aan. Deze ziet vooralsnog toe op de gangbare huisdieren. “Dit is natuurlijk nog een pilot, daarom hebben we ervoor gekozen om eerst alleen een kat en een hond in onze optie op te nemen. Mocht er structureel vraag komen naar andere huisdieren dan gaan we zeker kijken hoe we dit in ons pakket kunnen opnemen”, aldus een zeer enthousiaste Egberink. “We zijn ervan overtuigd dat wij met deze aanvulling een extra service aan onze klanten verlenen en rekenen op een doorslaand succes.”

Bekijk de nieuwste aanvulling van BasisWonen


Contactpersoon: Trebbe algemeen

Email: info@trebbe.nl

De medewerkers van Trebbe staan u graag te woord.

Gerelateerd nieuws