Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 17-01-2019

Bouw van 21 appartementen Almere Poort van start

“Duinkwartier geeft invulling aan vraag naar appartementen in vrije sector huur”

Onlangs startte Trebbe de heiwerkzaamheden voor de nieuwbouw van 21 appartementen Duinkwartier in Almere Poort, in opdracht van een private belegger. De bouw neemt naar verwachting ca. negen maanden in beslag en de appartementen zijn bestemd voor de vrije sector huur.

De private belegger: “Dankzij de prettige samenwerking hebben we een vlot proces doorlopen. Het resultaat is dat we een prachtig gebouw realiseren en invulling geven aan de vraag naar appartementen in de vrije sector huur."

Antje de Groot, directeur Trebbe: “Het is fantastisch dat we vanuit een goede samenwerking wederom een prachtig appartementencomplex mogen realiseren in Almere. Het is mooi om te zien dat we met ons concept HoogWonen ook invulling kunnen geven aan de vraag naar conceptuele appartementen bestemd voor vrije sector huur.”

Over het ontwerp

Het appartementencomplex verrijst in de nieuwe wijk Zandpoort in Almere Poort. Het gebouw is met veel zorg ontworpen door A3 Architecten uit Rotterdam. Het complex maakt optimaal gebruik van de ligging. De open gevels met ruime balkons op het zuiden halen zon en daglicht ver naar binnen. De terrassen op de begane grond lopen tegen de nieuwe duinrand aan en de warme gele en witte tinten van het metselwerk sluiten aan bij het karakter van Duin.

Over de appartementen

De 21 appartementen zijn verdeeld over vier bouwlagen, kennen een vloeroppervlak van ca. 75m2 á 85m2 en zijn bestemd voor de vrije sector huur. De appartementen kennen een hoogwaardig afwerkingsniveau en worden voorzien van een luxe keuken en badkamer. Het complex wordt aangesloten op stadsverwarming en is daarmee gasloos.

Over de bouw

De bouw van het complex is inmiddels gestart, naar verwachting wordt het gebouw na de zomervakantie opgeleverd. De appartementen worden gerealiseerd volgens HoogWonen, het concept van Trebbe voor appartementen. Mede door de inzet van dit concept, is Trebbe in staat een vlekkeloos proces en vaste doorlooptijd te garanderen.

Geïnteresseerd?

Belangstellenden die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen en start verhuur kunnen zich melden bij Hallie & Van Klooster Makelaardij, www.hallie-vanklooster.nl of neem contact op via projecten@hallie-vanklooster.nl of 020 6816 716.


Contactpersoon: Trebbe algemeen

Email: info@trebbe.nl

De medewerkers van Trebbe staan u graag te woord.

Gerelateerd nieuws