Trebbe plaatst laatste dakpan Mijn Zandpoort Olympiakwartier West in Almere Poort

Onlangs plaatsten wethouder Maaike Veeningen en Hein Stooker, directeur bij Trebbe de laatste dakpan van de woningen in de nieuwe buurt Mijn Zandpoort in Olympiakwartier West in Almere Poort. Mijn Zandpoort bestaat uit 16 eengezinswoningen en 18 beneden-bovenwoningen in. Door een mooie differentiatie in woningtypes is Mijn Zandpoort bereikbaar voor een brede doelgroep. Naar verwachting worden de woningen rond de zomer van 2021 opgeleverd.

Maaike Veeningen, wethouder gemeente Almere: "Trebbe ontwikkelde en realiseert hier hele mooie woningen. Kwalitatief en duurzaam. En dat in Zandpoort een mooi gebied in Almere, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Hein Stooker, directeur bij Trebbe: “Mijn Zandpoort wordt een fantastische plek om te wonen. De ligging is prachtig met alle voorzieningen in de buurt en vlakbij het water. Door de verschillende types als eengezinswoningen en beneden-bovenwoningen bouwen we voor een brede doelgroep. Dat we alle woningen hebben verkocht tijdens de eerste intelligente lockdown is voor mij het bewijs dat we een mooie wijk op een gewilde plek hebben ontwikkeld.”

Mijn Zandpoort
19446_AI_Mijn_Zandpoort_STP3_V04 (Large)
19446_AI_Mijn_Zandpoort_STP1_V03 (Large)