Trebbe in één minuut

Het jaar 2017 is amper twee weken oud. Een mooi moment om nog één keer over de schouder achterom te kijken en terug te blikken op wat het afgelopen jaar ons bracht. Een mooi moment ook om scherp in het vizier te brengen wat we willen bereiken in 2017.

Beweging

Beheerste beweging, dat zijn de woorden die 2016 kenmerken. Na de sterke opwaartse beweging in onze omzetten in 2015, kozen we ervoor om deze groei voor 2016 iets te temperen. We wilden focus op het uitrollen van HoogWonen, ons kenniscentrum voor conceptuele appartementen, en BestaandWonen, onze expertise op het gebied van renovatie en groot onderhoud van bewoonde woningen. Als we door onze oogharen naar 2017 kijken, dan zien we weer een forse opwaartse beweging in onze omzetten. Zowel in onze concepten BasisWonenHoogWonen en BestaandWonen als in utiliteitsbouw, specials en transformatie.

Optimaliseren

We gebruikten het afgelopen jaar om de ingezette beweging, de omslag naar kenniscentra, verder vorm te geven. De teams zijn opgezet en al hard aan het werk. Komend jaar zetten we dit door. We blijven aan de slag met de verdere optimalisatie van onze werkwijzen en producten met behulp van onder andere BIM en LEAN.

Het beste van twee werelden

De groei van onze orderportefeuille en de aanpassingen in onze werkwijzen vroegen om versterking van onze organisatie met nieuwe medewerkers, veel nieuwe medewerkers. We gingen van 294 naar maar liefst 330 eigen medewerkers op de bouwplaatsen en de kantoren. De komst van jonge, enthousiaste medewerkers zorgt voor een nieuwe, verfrissende beweging door ons bedrijf. Er is een dynamiek ontstaan waarin ervaring en een open, frisse blik het beste uit elkaar weten te halen.

De klant op 1, 2 en 3

Al deze bewegingen hebben we in gang gezet met maar één doel voor ogen: het belang van onze klanten. We kiezen voor het werken in kenniscentra en teams omdat we ervan overtuigd zijn dat wij daarmee onze focus en aanpassend vermogen, onze bewegingsvrijheid, vergroten. En daarmee beter aan de klantvraag voldoen. De ‘klant centraal’ is en blijft nummer 1, 2 en 3 op onze agenda.

Trebbe in één minuut

Onze organisatie heeft de transformatie gemaakt van aannemer naar klantgerichte, proactieve ontwikkelaar, bouwer en beheerder. Om te laten zien wie we zijn, wat we doen en voor wie we dat doen, presenteren wij u met trots onze nieuwe bedrijfsfilm: Trebbe in één minuut!

Afgelopen jaar, was een mooi, bewogen jaar. Van 2017 verwachten we veel. We bewegen weer mee met de ontwikkelingen en met onze klanten. Doet u met ons mee?

H.C.J. (Hein) Trebbe & H.J.H. (Hein) Trebbe