Parkeergarage De Kaap Hoogeveen beloond met goud!

De parkeergarage van De Kaap in Hoogeveen staat in de top tien van Nederlandse parkeergarages. Het platform voor parkeren in Nederland, Vexpan, kent een award toe aan de parkeergarage in Hoogeveen.

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

De Kaap, die plek biedt aan 480 auto’s, is onderscheiden met de gouden editie van de European Standard Parking Award (ESPA). De ‘ESPA Gold Award’ wordt uitgereikt aan parkeergarages van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De parkeergarage in Hoogeveen is de negende in ons land die deze eretitel krijgt. “Bij WVG Ontwikkeling zijn we ontzettend trots op deze mooie onderscheiding”, vertelt Wout Donker, projectontwikkelaar bij WVG Ontwikkeling. “Een award als deze bevestigt dat we de hoge kwaliteit die we al tijdens de ontwikkeling voor ogen hadden, ook daadwerkelijk hebben gerealiseerd. Uiteindelijk is dat wat we allemaal willen; een goede, veilige en comfortabele parkeergarage.”

Onderscheiden van de standaard

De onderscheiding is in het leven geroepen om parkeergarages van topkwaliteit te onderscheiden van de standaard, waaraan iedere parkeergarage zou moeten voldoen. “Parkeergarage De Kaap is een prachtige gebruiksvriendelijke, moderne voorziening geworden waar ontzettend veel mensen gebruik van kunnen maken tijdens een bezoek aan het centrum. We mogen trots zijn op deze onderscheiding”, aldus Bert Otten, wethouder gemeente Hoogeveen.

Over De Kaap

De Kaap omvat een éénlaagse ondergrondse parkeergarage met hierop gelegen een verzorgingstehuis met zorgappartementen, een herstelhotel, aanleunwoningen en semi-commerciële ruimtes, 38 sociale huurappartementen, zeventien koopappartementen en acht koopwoningen. Trebbe realiseerde De Kaap in opdracht van WVG Ontwikkeling. WVG Ontwikkeling is de ontwikkelaar van het plan in opdracht van Stichting Woonconcept en de gemeente Hoogeveen.