Woonstichting SSW en Trebbe aan de slag met woningverbeteringsproject ‘De Kwartieren’

‘Samen met de bewoners willen we er een geslaagd project van maken’

Op 27 maart jl. ondertekenden Danny Visser, directeur-bestuurder bij Woonstichting SSW en Marinus den Harder, directeur bij ontwikkelende bouwer Trebbe de raamovereenkomst voor de verbetering van 254 sociale huurwoningen in de wijk De Leijen in Bilthoven.

Met de overeenkomst is de volgende stap gezet en start de voorbereiding van deze omvangrijke woningverbetering. Naar verwachting vangen de werkzaamheden aan in het najaar van 2024. Jeroen van de Bilt, projectmanager bij SSW: “Over circa drie jaar verwachten we dat alle 254 woningen verbeterd en verduurzaamd zijn. Samen met de bewoners willen we er een geslaagd project van maken.” Marinus den Harder, directeur bij Trebbe is blij met deze nieuwe opdracht. “Ik kijk uit naar de samenwerking met SSW. Nu kunnen we samen bouwen aan comfortabel woongeluk in de vorm van de verduurzaming van de 254 woningen. Dat doen we met aandacht voor de bewoners, de omgeving en betaalbaarheid.”

ondertekening raamovk
De Leijen

Woningverbetering, onderhouden en verduurzamen

De woningverbetering ‘De Kwartieren’ omvat 254 woningen in de wijk De Leijen in Bilthoven. Doelstelling is om de woningen te verbeteren door onder andere isolerende maatregelen, onderhoud en nieuwe technische installaties.