Uitdag 2022 een zonovergoten succes met volop anekdotes en herinneringen

Onlangs ontmoetten ruim 170 vutters en gepensioneerden van Trebbe elkaar weer tijdens de Uitdag van Trebbe. De Uitdag van Trebbe is een dag speciaal bestemd voor de collega’s binnen Trebbe die met de vut of met pensioen zijn gegaan. Tijdens deze dag worden zij bijgepraat over de ontwikkelingen binnen Trebbe. Daarnaast is er volop ruimte voor ontmoeting en verbinding.

Trebbe seniorendag-website
Trebbe seniorendag2

Uitdag; herinneringen ophalen en anekdotes delen

Op een zonovergoten vrijdagochtend stapten de oud-medewerkers van Trebbe aan boord van het schip mp Eureka. Dit schip lag aangemeerd aan de Wellekade in Deventer. Om 11.00 uur gingen de trossen los en voer de boot over de IJssel . De oud-collega’s werden welkom geheten door Hein Trebbe sr. en Hein Trebbe jr. Aansluitend verzorgde Marinus den Harder een korte presentatie over waar Trebbe nu staat. Ook nam hij iedereen mee in een aantal gerealiseerde projecten. Daarna was er tijd voor ontmoeting, het ophalen van herinneringen en het delen van anekdotes.

Goed dat we de Uitdag weer hebben georganiseerd

Hein Trebbe jr., directeur bij Trebbe, blikt terug op een succesvolle dag. “Het was een ongelooflijk gezellige dag. Het is goed dat we een dag als deze weer kunnen organiseren én dat we onze oud-medewerkers in groten getale mochten ontvangen. Deze oud-medewerkers hebben meegewerkt aan het bedrijf Trebbe en bijgedragen aan daar waar we nu met onze organisatie staan, daar ben ik trots op.”