Goede samenwerking leidt tot twee nieuwbouwprojecten

De bouw van in totaal 65 nieuwe sociale huurwoningen gaat bijna beginnen. Daarom tekenden Marinus den Harder, directeur Trebbe en Arjan Deutekom, directeur/bestuurder GoedeStede alle overeenkomsten die daarvoor nodig zijn.

Arjan Deutekom: “Dankzij een goede samenwerking met de medewerkers van de gemeente Almere is het gelukt om deze twee projecten vlot van de grond te krijgen. Nu kan de aannemer aan de slag met de bouw want de nieuwe woningen zijn hard nodig. Fijn dat we nu ook woningen voor jongeren bouwen en dat we op het snijvlak van wonen en zorg een bijdrage kunnen leveren.”

Marinus den Harder, directeur bij Trebbe: “We tekenden de overeenkomsten tijdens de oplevering van de nieuwe buurt De Stripmaker. Een mooie symboliek om tijdens het einde van een project, te tekenen voor twee nieuwe projecten en zo onze fijne samenwerking voort te zetten."

ondertekening
Rederij; NieuwePortiekwoningen voor jongeren in Almere

De Rederij in Almere Buiten

In opdracht van GoedeStede bouwt Trebbe 24 woningen aan de Nieuw-Caledoniëstraat in de Eilandenbuurt, naar een ontwerp van Beltman architecten uit Enschede. Het gaat om twee blokjes van twaalf betaalbare portiekwoningen. Deze worden verhuurd aan jongeren tot 28 jaar. De voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang. De bouw start begin 2022.

Homerushof in Almere Poort

In het centrum van het Homeruskwartier in Almere Poort bouwen GoedeStede en Trebbe 41 (zorg)woningen met een gemeenschappelijke huiskamer. Het appartementencomplex is ontworpen door Beltman architecten uit Enschede. Trebbe is samen met de gemeente bezig met de voorbereidingen op de bouwplaats. In december 2021 worden de eerste palen de grond in geslagen.

Homerushof6
Homerushof achterzijde binnentuin