Trebbe levert De Batelaar Lunteren op aan Leger des Heils

Na een bouwtijd van iets meer dan een half jaar leverde Trebbe onlangs de verbouwing van De Batelaar in Lunteren op aan het Leger des Heils. De Batelaar biedt Beschermd Wonen voor mensen met een verslaving, psychiatrische problematiek en verstandelijke beperking . Dit opvangcentrum is de afgelopen tijd grondig verbouwd door Trebbe en beschikt nu over 28 studio’s met eigen keuken en badkamer, ruimten voor slaapwachten, huiskamers en kantoren.

Batelaar Lunteren
Batelaar Lunteren

Prachtig resultaat

De verbouwing is uitgevoerd naar een ontwerp van Eekel architect & bureau uit Huizen. De realisatie van deze studio’s zijn ook de algemene ruimten opgefrist. Verder zijn er kantoren, ruimten voor slaapwachten en gemeenschappelijke huiskamers gerealiseerd. Om al deze werkzaamheden uit te kunnen voeren is het pand eerst volledig van binnen gestript, vervolgens is het gebouw opnieuw ingedeeld en opgebouwd. Ook is een uitbreiding op het dak van De Batelaar gerealiseerd, hier hebben twee studio’s en een patchruimte een plek gekregen.

Carla Bokdam, Hoofd Verbouw & Beheer bij Trebbe: “Eerder realiseerden we voor het Leger des Heils al Moria, het is mooi dat we daar een vervolg aan mochten geven. Het uitvoeringsteam heeft hier een prachtig resultaat geleverd, dat maakt me trots.”