Trebbe Wonen koopt perceel Hengelosestraat Enschede

Waar vroeger ROC van Twente gevestigd was aan de Hengelosestraat in Enschede verrijst op termijn een nieuwe woonwijk ontwikkeld door Trebbe Wonen. Onlangs ondertekenden Trudy Vos, lid College van Bestuur van ROC van Twente en Hein Trebbe sr. namens Trebbe Wonen voor de levering van het perceel.

Hein Trebbe sr., directeur bij Trebbe: “Ik ben zeer verheugd met de aankoop van deze locatie. Het is een prachtige locatie die nu een nieuwe bestemming krijg, in de vorm van een gevarieerde woonwijk. Daarnaast is de invulling van deze locatie een mooie eerste aanzet voor de gemeente voor de herstructurering van de wijk Twekkelerveld.”

Over de Hengelosestraat

Het perceel is gelegen aan de Hengelosestraat in Enschede, waar ROC van Twente jaren een vestiging heeft gehad. Na een aantal jaar geen invulling te hebben gehad krijgt het perceel een woonbestemming. Trebbe Wonen heeft de grond aangekocht en is voornemens een nieuwe woonwijk te ontwikkelen. Het aanbod in de wijk wordt breed, van sociale huur tot koop en een grote diversiteit in type woningen gelegen in een park. Zo wordt de woonwijk bereikbaar voor een brede doelgroep.