Trebbe genomineerd voor de Cobouw Award

Trebbe, Coen Hagedoorn, Hemubo, HSB en Baggerbedrijf De Boer dingen mee naar de Cobouw Award ‘best presterende bouwer’ 2016.

Top 50

Elk jaar stelt Cobouw de top 50 van de grootste bouwondernemingen van ons land samen. Van de vijftig grootste bouwondernemingen van Nederland presteerden Trebbe en de vier andere aannemers het afgelopen jaar het best. Om tot een winnaar te komen beoordeelt PwC in opdracht van Cobouw de totale performance van alle bouwbedrijven die zijn opgenomen in de Cobouw50. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de benutte leencapaciteit, de solvabiliteit, het rendement op het gemiddeld werkzame vermogen en de winstgevendheid.

Onze kracht

Hein Trebbe jr.:”We zijn bijzonder vereerd dat we deze nominatie mogen ontvangen van het best gelezen bouwblad van Nederland. Enerzijds zijn we natuurlijk blij verrast met deze nominatie, anderzijds zien we het zeker als een welkome bevestiging dat we op de goede weg zijn. Onze kracht is de jarenlange intensieve samenwerking met trouwe opdrachtgevers en co-makers. En de juiste mix van jonge en ervaren medewerkers maakt dat wij traditie, kennis en innovatie goed kunnen combineren.”

De bekendmaking van de winnaar vindt dinsdag 15 november plaats tijdens het Cobouw50 event. Tijdens dit event wordt de Cobouw top 50 gepresenteerd, is er ruimte voor discussies over actuele thema’s en worden de Young Talent Award en de Cobouw Award uitgereikt.