Beste Bouwer(s) 2019 en Beste Verbouwer 2019 bekend

Trebbe behaalt tweede plaats

Voor de vierde keer op rij organiseerde de vergelijkingswebsite bouwnu.nl de verkiezing van de Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het Jaar. In de categorie Beste Bouwer (10-49 reviews) is Kuipers & Koers Bouw de winnaar. De Beste Bouwer (50 of meer reviews) is, net als vorig jaar, Bot & van der Ham – ThuisinBouwen, Trebbe behaalde in deze categorie de tweede plaats. En de Beste Verbouwer is Cammeraat Bouwtechniek.

Al deze bouwbedrijven ontvingen in 2019 gemiddeld de hoogste beoordelingen van consumenten. De uitreiking van deze begeerde prijzen vond gisteren plaats in Café Restaurant Dauphine in Amsterdam, waarna de winnaars rechtstreeks de naastgelegen radiostudio van BNR Nieuwsradio in gingen, om live op de radio in gesprek te gaan met Paul Laseur, presentator van BNR Bouwmeesters.

Door klanten beoordeeld

Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende onderdelen een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.

Reviews over nieuwbouw en verbouw

Bouwbedrijven die zowel werkzaam zijn in nieuwbouw als verbouw kunnen feedback krijgen op beide expertises. Bij het bepalen van de Beste (Ver)Bouwer van 2019 is per prijs onderscheid gemaakt tussen de reviews met betrekking tot nieuwbouw en verbouw. Trebbe werd genomineerd in de categorie Beste Bouwer met meer dan 50 reviews en behaalde uiteindelijk de tweede plaats. Johan Bombach, directeur bij Trebbe Wonen is blij met de tweede plaats. “Ik ben er ontzettend trots op dat wij de tweede plaats hebben behaald. Het is een fantastische prestatie dat een bedrijf met onze omvang zoveel reviews weet op te halen en dan ook nog zo’n hoog cijfer weet te scoren.”