‘Talent in de bouw’ op bezoek bij Trebbe

Deze week ontving Trebbe twee groepen eerstejaars studenten van het ROC Deltion College in Zwolle voor een rondleiding op onze bouwplaats en kantoor. Deze groepen zijn de eerste twee uit een reeks van vier in het kader van het traject Talent in de bouw.

Talent in de bouw

Talent in de bouw is een traject dat is opgezet door Deltion College in samenwerking met verschillende Zwolse bedrijven die actief zijn in de bouwbranche. Het doel van het traject is om studenten in een vroeg stadium al te laten zien welke functies er allemaal binnen de bouw zijn en de studenten een nog beter beeld te geven van de beroepspraktijk.

Studenten; de toekomst van onze branche

“Wij doen graag mee aan dit soort initiatieven”, vertelt Antje de Groot, directeur bij Trebbe Oost & Noord. “Uiteindelijk is ons er alles aan gelegen om de studenten, de toekomst van onze branche, te laten zien wat een prachtig en breed werkveld de bouw is. Natuurlijk is het een cadeautje dat wij studenten ook de mogelijkheden binnen ons bedrijf mogen laten zien.”

Goed en eerlijk beeld

Trebbe laat graag aan de hand van dit soort initiatieven zien wat voor bedrijf Trebbe is en wat de mogelijkheden binnen de bouw en binnen Trebbe zijn. “Ook online lichten we dit graag verder uit,” vervolgt Antje. “Op onze website schrijven onze stagiairs en trainees over hun stage of traineeship. Vragen als ‘hoe ziet een dergelijk traject eruit, wat kom ik tegen en wat moet ik doen?’ worden eerlijk beantwoord door hen. Dit doen we om een goed en eerlijk beeld te geven van stages en traineeships bij Trebbe.”