Bewoners krijgen de sleutel van hun nieuwe woning aan de Nijeveenseweg in Meppel

'Opnieuw een Bouwstroom Noord project opgeleverd'

Eind november startte de bouw van 32 sociale huurwoningen aan de Nijeveenseweg in Meppel. En nu, eind mei, zijn de eerste sleutels aan de bewoners uitgereikt. Dit is een mooi resultaat voor het eerste Bouwstroom Noord project van Woonconcept en Trebbe.
sleuteluitreiking_nijeveenseweg
nijeveenseweg

Blije bewoners aan de Nijeveenseweg

Eind mei zijn de eerste sleutels uitgereikt en begin juni krijgen de laatste bewoners van de woningen aan de Nijeveenseweg de sleutel. Deze leefomgeving wordt nog verder ingericht. Zo wordt het groen na de zomer aangeplant, dat heeft te maken met de beste planttijd. Niek van der Aa, projectmanager bij Trebbe: “De missie van Trebbe ‘Samen bouwen aan geluk’, dat maken we hier heel concreet. We hebben hier vanuit een fijne samenwerking met Woonconcept gewerkt. De woningen zijn goed ingepast in de omgeving, nul-op-meter en comfortabel. Ik ben ervan overtuigd dat de bewoners hier hun woongeluk vinden en straks trots zijn op hun thuis.”

Een unieke samenwerking

Dit project is het eerste project is dat door Woonconcept vanuit Bouwstroom Noord wordt gerealiseerd. Bouwstroom Noord is een unieke samenwerking van vijf woningcorporaties en bouwpartijen. Binnen de bouwstroom worden woningbouwprojecten, kennis en kunde gebundeld om passende sociale huurwoningen betaalbaar te houden én de nieuwbouwproductie te realiseren.