Prachtige ontmoetingsplek bij faculteit Tandheelkunde Nijmegen gereed

De eerste fase van de grootschalige renovatie is achter de rug. Naast de eerste drie verdiepingen met ruimtes voor praktijkonderwijs en patiëntenzorg, is afgelopen week het complete kliniekenplein in gebruik genomen. Het kliniekenplein is een prachtige ontmoetingsplek waar patiënten, bezoekers, medewerkers en studenten samen komen.

Het kliniekenplein is gesitueerd in het nieuwe gedeelte op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 5.000 m2. Naast verschillende wachtruimten, de centrale balie en een kiosk zijn hier ruimtes waar specialistische tandheelkundige behandelingen worden verricht. Ook bevindt zich hier de nieuwe hoofdingang. In de kelder is een fietsenstalling gerealiseerd en zijn er diverse opslagruimten en kleedruimten voor studenten en medewerkers. In de tweede fase wordt de begane grond uitgebreid met een studiecentrum.

Het gebouw Tandheelkunde wordt vanaf het voorjaar van 2015 gerenoveerd en volledig vernieuwd. Na de renovatie staat er een gebouw met moderne faciliteiten, comfort en een goed klimaat. Met de renovatie bouwen Radboudumc en Radboud Universiteit verder aan hun koppositie op het gebied van patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Het project wordt uitgevoerd door de bouwcombinatie Tandheelkunde, een samenwerking van Trebbe, Van Wijnen en Kuijpers.

Op zaterdag 19 november is er een Open Huis. Iedereen die geïnteresseerd is, kan een kijkje komen nemen tussen 11.00 en 14.00 uur. Klik hier voor meer informatie.