Bouw Het Heuvelpark 5 Dronten officieel gestart

Met het dichtmetselen van een tijdscapsule in de eerste gevelsteen markeerde Nico Verlaan, wethouder gemeente Dronten – onder toeziend oog van de toekomstige bewoners – de start bouw van het appartementencomplex Het Heuvelpark 5 te Dronten.

Nico Verlaan, wethouder gemeente Dronten: “De tijd staat niet stil, dat blijkt wel weer. In 2013 verrees het eerste complex. Met de bouw van dit laatste vijfde appartementencomplex is het centrum van Dronten binnen vier jaar tijd verrijkt met een prachtig nieuw riant woongebied.”

Henri van Dam, statutair directeur Synchroon, namens ontwikkelingscombinatie Parkhaven: “‘Mooie gebouwen in een groene setting in het centrum van Dronten is de achterliggende jaren een succesvolle combi gebleken. Met dit vijfde gebouw maken we het Heuvelpark af.”

Hein Stooker, directeur Trebbe Wonen, namens ontwikkelingscombinatie Parkhaven: “De bouw van dit laatste appartementencomplex in Het Heuvelpark is de kroon op een langjarige samenwerking met de gemeente Dronten. Mede door de prettige samenwerking zijn we in staat geweest een mooi, divers woongebied te ontwikkelen en te realiseren die naadloos aansluit op de brede woonbehoefte van de Drontenaren.

Over Heuvelpark

Het Heuvelpark in Dronten is gesitueerd in een parkachtige omgeving nabij de sfeervolle binnenhaven en op loopafstand van het winkelcentrum. Heuvelpark 5 is het zoals de naam doet vermoeden het vijfde appartementencomplex in deze wijk. In de jaren die achter ons liggen werden er gefaseerd reeds vier gebouwen, met in totaal 58 appartementen, gerealiseerd. Met de realisatie van het in totaal 18 appartementen tellende appartementengebouw Het Heuvelpark 5 is de wijk compleet. De bouw startte eind maart, naar verwachting wordt eind dit jaar het complex opgeleverd. Over ontwikkelingscombinatie Parkhaven Dronten Ontwikkelingscombinatie Parkhaven Dronten VOF is een samenwerking tussen Synchroon B.V. en Trebbe Oost & Noord B.V.