Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 25-01-2017

Trebbe in top 10 positie beste bouwers

Het afgelopen jaar gaven duizenden consumenten een review over ‘hun’ aannemer op www.bouwnu.nl. Op basis van de reviews die in 2016 zijn gegeven, is er voor drie categorieën een top 10 samengesteld door Stichting Klantgericht Bouwen. Trebbe behaalde in de categorie ‘Nieuwbouw, meer dan 50 reviews’ een zesde en zevende plaats.

Voor Trebbe een 7,3

Trebbe komt twee keer voor in de top 10 beste bouwers, meer dan 50 reviews. Op de zesde plek staat Trebbe West met een 7,3 gebaseerd op 92 reviews. Met 204 reviews en een gemiddelde van een 7,3 behaalde Trebbe Oost & Noord de zevende plaats.

Hein Stooker, directeur Trebbe Wonen: “Elke review en rapportcijfer van een klant, zowel positief als negatief, zijn voor ons een gratis adviezen waarmee we onze organisatie verder optimaliseren en verbeteren. We waarderen bijzonder de moeite die onze klanten nemen om de enquêtes van Stichting Klantgericht Bouwen in te vullen. In alle hectiek waarmee kopers worden geconfronteerd tijdens en na de oplevering van een woning, is dat best een opgave voor een klant.”

Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen: “Trebbe is één van de bedrijven met de meeste reviews op Bouwnu. In totaal hebben beide vestigingen over de afgelopen jaren zelfs meer dan 450 reviews. Als je met zoveel reviews een dikke voldoende scoort, mag je terecht trots zijn. Het wekt bij potentiële klanten veel vertrouwen en geeft aan dat bij Trebbe klanttevredenheid echt hoog in het vaandel staat.”

Over Bouwnu.nl

Bouwnu.nl helpt consumenten in de wereld van de bouw door het aanbieden van een compleet overzicht van alle aannemers en hun kwaliteiten. Daarnaast worden aannemers door dit overzicht eenvoudig gevonden en geïnspireerd om in te spelen op de wensen van de klant. De website en het doel worden branchebreed gesteund, ook door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.


Contactpersoon: Trebbe algemeen

Email: info@trebbe.nl

De medewerkers van Trebbe staan u graag te woord.

Gerelateerd nieuws