Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 16-11-2017

GoedeStede en Trebbe vieren hoogste punt 99 appartementen in Almere Buiten

Van oudsher is het bereiken van het hoogste punt een moment om feestelijk aandacht aan te geven. Geheel in die traditie markeerden Arjan Deutekom, directeur/bestuurder GoedeStede en Antje de Groot, directeur Trebbe Oost & Noord het hoogste punt van 99 appartementen Almere Buiten. Samen plaatsten zij, onder toeziend oog van de bouwvakkers, de laatste prefab betonplaat. Aansluitend was er tijd voor een winterse lunch op de bouwplaats.

“Samen met Trebbe hebben we net een ‘tiny house’ gebouwd in Almere Poort. Dat is tegenwoordig hip. De tweekamerwoningen in dit complex zijn eigenlijk ook ‘tiny houses’, maar dan hebben we ze gewoon gestapeld”, aldus Arjan Deutekom, directeur/bestuurder van woningstichting GoedeStede.

Antje de Groot, directeur Trebbe Oost & Noord: “Het is prachtig dat we in de jarenlange samenwerking met GoedeStede aandacht hebben voor nieuwe dingen zoals het tiny house in Almere Poort. En het is erg mooi dat we  aandacht blijven houden voor tradities zoals de viering van een hoogste punt."

Over de appartementen

De 99 appartementen zijn verdeeld over twee appartementencomplexen en verrijzen op de hoek van de Evenaar en de Rio de Janeirostraat in het centrum van Almere Buiten. De gebouwen zijn ontworpen door het gerenommeerde architecturenbureau Inbo. Het complex Castrolanda biedt ruimte voor 56 woningen. Het gebouw Holambra heeft 43 appartementen. De twee- en driekamerappartementen variëren in vloeroppervlak tussen 50m2 en 70m2.

Over de bouw

De bouw van beide complexen startte eind maart 2017, naar verwachting worden de twee complexen in het voorjaar van volgend jaar opgeleverd. De appartementen worden gerealiseerd volgens HoogWonen, het concept van Trebbe voor appartementen. Mede door de inzet van dit concept, is Trebbe in staat een vlekkeloos proces en vaste doorlooptijd te garanderen.


Contactpersoon: Trebbe algemeen

Email: info@trebbe.nl

De medewerkers van Trebbe staan u graag te woord.

Gerelateerd nieuws