Trebbe NieuwePortiek; ons passende antwoord op de huidige markt

De maatschappij is volop in beweging! Het aantal één- en tweepersoonshuishoudens groeit, de energietransitie, de nieuwbouwopgave en passend toewijzen in relatie tot de betaalbaarheid die onder druk staat. Trebbe heeft een passend antwoord op deze vraagstukken met BasisWonen voor corporaties - NieuwePortiek. De populaire portiekflat van weleer in een moderne, duurzame en conceptuele jas.

De zes voordelen op een rij:

  • Geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens;
  • Stedenbouwkundige variatie in massa-opbouw en variatie in bewonersdoelgroepen;
  • Kostenefficiënte invulling van kostbare (bouw)grond. Zes compacte woningen op de plek waar anders twee eengezinswoningen staan;
  • Moeiteloos te combineren met grondgebonden woningen;
  • Door lage investerings- en exploitatielasten rendabel verhuren binnen passend toewijzen;
  • Inpasbaar binnen uw strategisch voorraadbeleid.

Trebbe NieuwePortiek is uitgewerkt in de volgende types met twee beukmaten:

Eindoplossing Tussenoplossing
   
   
Type A - 4.100 + 4.100 x 11.900 Type B - 4.800 + 4.100 x 11.900

 

Download de brochure

Trebbe NieuwePortiek - betaalbare en passende huisvesting

Betaalbaar: het sleutelwoord. Wij bieden u de mogelijkheid tot rendabel verhuren. U ontwikkelt huisvesting die bij uw doelgroep en wensportefeuille past. De betaalbaarheid vindt u in de uitrusting en afmeting van de compacte woningen. Doordat deze niet groter zijn dan 50 m2, zijn een individuele buitenruimte, individuele berging en een lift niet wettelijk voorgeschreven. Wilt u dit toch aan uw huurders bieden? Dat kan, wij hebben hiervoor verschillende opties uitgewerkt.

Trebbe NieuwePortiek - duurzaam en gebruiksvriendelijk

Vanzelfsprekend is Trebbe NieuwePortiek gasloos en is daarmee toekomstbestendig. Het gekozen installatieconcept is doordacht, robuust, eenvoudig in gebruik en ligt dicht bij de huidige gebruikerservaring van bewoners.

Efficiënte ontwikkeltijd en snelle realisatie

Met behulp van BIM en Lean presenteren wij u binnen enkele dagen na aanvraag ons voorstel met een betrouwbare indicatie van de kosten. Mede door onze geoptimaliseerde processen en jarenlange ervaring kunnen we na prijsovereenstemming (en de benodigde vergunningen) snel bouwen en opleveren op het gewenste moment.

Brochure

Alles weten over Trebbe NieuwePortiek, types, plattegronden, energiescenario's, afwerkingsniveau en prijzen?

 

Download de brochure

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT