Duurzaam denken en handelen heeft nu en in de toekomst onze oprechte aandacht en inzet. Om onze werkwijze met betrekking tot duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen te monitoren en te borgen beschikken wij over meerdere certificeringen die hierop toezien. Zoals de CO2 prestatieladder en ISO:14001.

Audits

Afgelopen week was het weer tijd voor de jaarlijkse audit van de ISO:14001 en de CO2 prestatieladder, niveau 3. Beide audits hebben we weer met goed gevolg doorstaan.

Doen wat we beloven

De reden dat wij over deze en ook andere certificeringen beschikken is we het belangrijk vinden dat de kwaliteit van onze processen en werkzaamheden geborgd zijn en getoetst worden door onafhankelijke instanties. Hiermee kunnen wij zelf zien of we doen wat we beloven en kunnen we dit ook aantonen naar onze opdrachtgevers. En het stelt ons in de gelegenheid onszelf nog verder te verbeteren.

Bewuste keuzes

De CO2 prestatieladder en de ISO:14001 zorgen ervoor dat we bewuste keuzes maken wanneer het gaat om in te zetten diensten, materialen en materieel. Hoe we met de wereld om ons heen omgaan. Niet alleen op de bouwplaatsen maar ook op kantoor. Hoe we dat precies doen? Dat kun je verder lezen bij Trebbe & certificeringen.