Vorige week, tijdens de Provada, tekenden Arthur van Neerijnen partner bij LUNEE Vastgoed en Hein Trebbe, directeur bij Trebbe, de VOF overeenkomst om de samenwerking voor het project De Uitkijk in Utrecht mogelijk te maken. Daarnaast heeft deze VOF overeenkomst tot doel dat we een langdurige samenwerking met elkaar aan gaan.

Met de ondertekening wordt de reeds bestaande samenwerking verder vorm gegeven. LUNEE en Trebbe schreven gezamenlijk in op een tender voor de ontwikkeling en realisatie van woningen in Utrecht. Met goed gevolg, de tender werd gewonnen.Het project, De Uitkijk Utrecht, omvat 36 woningen en is twee weken geleden in verkoop gegaan. “Dat het project goed ontvangen is mag blijken uit de 191 aanmeldingen op 36 woningen,” vertelt Mark Heideman, commercieel manager bij Trebbe Wonen. “Ik ben er trots op dat het project een gezamenlijk succes is geworden.”

Hein Trebbe is verheugd over de samenwerking en kijkt uit naar het vervolg: “De werkwijze van LUNEE sluit goed aan op die van Trebbe. Met deze samenwerking kunnen we elkaar versterken en samen projecten ontwikkelen die nog beter aansluiten op de wensen uit de markt.”

Ook Arthur van Neerijnen, partner Lunee Vastgoed, is enthousiast: “De waarden van Trebbe sluiten goed aan op onze pijlers, duurzaamheid, authenticiteit en teamwork. Dat stelt ons in staat gezamenlijk projecten te ontwikkelen en realiseren die aan een hoge kwaliteit voldoen waar ook voldoende aandacht is voor innovatie.”