Klantbeleving naar een hoger niveau

Combinatie van menselijk contact en digitaal is het helemaal

In Huissen realiseren BPD en Trebbe Huissens Hoogh. Huissens Hoogh wordt het sluitstuk van Loovelden met ongeveer 90 woningen in verschillende categorieën. Eengezinstussen- en hoekwoningen variërend van grootte, met markante gevels en kapvormen worden afgewisseld met riante 2-onder-1-kap woningen met brede kavels en eigen parkeergelegenheid.

Palet van hulpmiddelen

Een prachtplan om te wonen. Ook het verkoop- en koperskeuzetraject wordt een waar feest. Huissens Hoogh is het eerste project waar Trebbe samen met BPD gebruik maakt van een combinatie aan digitale oplossingen zoals Innobrix en HoomCTRL. Met dit palet aan digitale hulpmiddelen krijgt klantbeleving een nieuwe dimensie en vormt virtual reality de basis. Om die klantbeleving ook goed in het daadwerkelijk voelen, zien en beleven door te trekken kunnen de (potentiële) kopers ook gebruik maken van Woonbelevingscentrum LIV.

Innobrix

Onlangs publiceerden het AD, het FDDagblad Tubantia en De Gelderlander al een artikel over Innobrix. Innobrix is een innovatief digitaal platform dat woningbouwers en huizenkopers digitaal met elkaar verbindt. Het transformeert de Trebbe BIM ontwerpen in interactieve virtuele woningen. Zo is Trebbe in staat de koper optimaal te integreren in een nog beter bouwproces. Met Innobrix kiest de klant de droomwoning en kan deze naar hartenlust aanpassen. Het is een soort legodoos waarmee ze een standaardwoning kunnen veranderen. Daarvoor biedt Trebbe verschillende opties, zoals een dakkapel, uitbouw, de plaats van de keuken, grootte van de badkamer en richt je de woning in met meubels. Met behulp van virtual reality kan de consument om en door de woning lopen. Zo krijgt de koper een goed beeld van wat voor woning zij wil kopen, hoe deze eruit ziet en wat het kost. Met de Augmented Reality app kan de consument haar woning op ware grootte op de bouwlocatie projecteren.

HoomCTRL

HoomCTRL is een digitaal platform dat alle communicatie met kopers in een online omgeving integreert. Het grote voordeel voor de koper is dat zij over een digitaal woningdossier beschikt voor alle documenten zoals verschillende tekeningen, bijvoorbeeld plattegronden, offertes, garantiebewijzen en productdocumentatie. Daarnaast kan de koper digitaal de koperskeuzes doorgeven en chatten met de kopersbegeleider. Voor Huissens Hoogh is een koppeling gemaakt tussen de configurator en HoomCTRL.

Woonbelevingscentrum LIV

LIV staat voor leven, inspireren en verleiden en is de meest innovatieve woonconcept store in de Benelux. Hier vindt een unieke cross-over plaats tussen wonen en bouwen, waarin ontzorging én inspiratie van onze klanten centraal staan.

Wat LIV uniek maakt? De klantreis komt écht tot leven in LIV. Onze kopers kunnen zich laten inspireren in de showroom, stijlappartementen of in één van de vier woningen. Deze vier, op ware grootte gebouwde, woningen zijn in verschillende stijlen ingericht. Kopers ervaren de ruimten beter zodra ze er doorheen kunnen lopen. In LIV kan een koper bijvoorbeeld zelf met één druk op de knop goed zien en ervaren hoe een ruimte eruit ziet als er voor een uitbouw wordt gekozen. De hele optielijst van Trebbe komt tot leven in LIV van uitbouw tot schakelmateriaal en hang- en sluitwerk, van binnendeuren tot duurzaamheidsopties. Ook kunnen kopers bij LIV terecht voor raamdecoratie, wand- en vloerafwerking en zelfs een tuin. En dat allemaal onder één dak, kopers hoeven niet meer voor elke discipline naar een andere showroom op een andere locatie.

Maximaal de klant centraal

Met de combinatie van Innobrix, HoomCTRL en LIV biedt Trebbe een complete woonbeleving. Trebbe ziet er veel voordelen in, waarbij het zwaartepunt ligt op gemak voor onze klant. Met deze combinatie van middelen rekent Trebbe erop dat het aankoop- en keuzeproces voor de koper leuker en gemakkelijker is.