Kerstlichtjestocht verlicht De Bloei van Krispijn Dordrecht

‘Patersweg komt tot bloei’

18 december jl. vond de grootse kerstlichtjestocht in Krispijn Dordrecht plaats. Ruim 100 kinderen en ouders namen deel aan deze feeërieke en feestelijke optocht door Oud Krispijn in Dordrecht. De tocht eindigde aan de Patersweg waar onder toeziend oog van de deelnemers wethouder Rinette Reynvaan, samen met Peter Kwaak voorzitter winkeliersvereniging Krispijn en Hein Trebbe jr., directeur Trebbe, het nieuwe bouwbord voor de bouw van 76 woningen ‘De Bloei van Krispijn’ aan de Patersweg onthulde.Deze onthulling markeerde eveneens de livegang van de verkoopwebsite.

Rinette Reynvaan: “Oud-Krispijn is een bloeiende wijk met kleurrijke bewoners van jong tot oud. Naast oudere woningen wordt er ook veel gebouwd. Er is lang uitgekeken naar De Bloei van Krispijn met duurzame woningen. De grond is tijdelijk goed gebruikt, maar nu is het moment aangebroken voor een definitieve invulling. We kijken uit naar deze ontwikkeling, die past in deze wijk en de wijk verder doet bloeien.”

Hein Trebbe jr.: “Met de Bloei van Krispijn geven we een krachtige impuls aan de verdere leefbaarheid van deze prachtige wijk met een oud karakter. Met deze woningen – een mooie mix van koop en huur – komt deze wijk weer tot bloei.”

De Bloei van Krispijn

Krispijn in Dordrecht gaat helemaal opbloeien. Want aan de Patersweg komt nieuwbouwproject De Bloei van Krispijn met 76 ruime eengezinswoningen. 38 royale koopwoningen (5 slaapkamers) en 38 vrijesectorhuurwoningen. Niet alleen de wijk gaat opbloeien maar ook alle nieuwe bewoners. Zo zijn de woningen fraaie, duurzame huizen met drie etages en een grote zonnige tuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Andere grote voordelen: de groene binnenhoven worden gemeenschappelijk eigendom en bieden ook voldoende privé – en bezoekers parkeerplaatsen. In elk hof komt een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Ook de ligging en de bereikbaarheid van de Bloei van Krijspijn zijn ideaal: diverse school- en sportfaciliteiten en winkels zijn dicht in de buurt. En met de fiets bent u in 5 minuten in het gezellige centrum van Dordrecht. De verkoop van deze woningen start begin volgend jaar. Naar verwachting start de verhuur van de 38 huurwoningen in de tweede helft van 2018.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in De Bloei van Krispijn? Meer informatie over de koopwoningen vindt u op www.debloeivankrispijn.nl. Als eerste op de hoogste van het laatste nieuws? Laat uw gegevens dan achter op deze website. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de makelaars. OZP Makelaars info@ozp-makelaars.nl of Waltmann makelaars, dordrecht@waltmann.com Belangstellenden voor een huurwoning kunnen zich vast laten registreren bij MVGM Woningmanagement, pj.kanselaar@mvgm.nl.