Oktober vorig jaar startte Trebbe in Nijmegen met een ambitieus experiment. Trebbe en haar co-makers wilden een compleet nieuwe woning in slechts 20 werkdagen, vanaf de fundering, opleveren en dat lukte. Het casco stond in één dag, binnen vijf dagen was de woning wind- en waterdicht, na 17 dagen was het sanitair al gemonteerd en op de 20e werkdag werd de woning opgeleverd.

De pilot is geïnitieerd vanuit onze werkgroep Supply Chain Management. Een werkgroep die bestaat uit een afvaardiging namens Trebbe en haar co-makers van BasisWonen. De groep wordt begeleid door Arpa. De voornaamste doelen van deze werkgroep; de klantwaarde écht verhogen en continue kostprijsverlaging behalen. Vanuit die werkgroep hebben Trebbe en haar co-makers gezocht naar een antwoord op de opdracht 'bouw een woning binnen 20 dagen'.

Benieuwd naar hoe Het Experiment verliep en hoe Het Experiment werd ervaren? U leest het terug in het boekwerk Het Experiment en ziet het terug in de film Het Experiment: bouw een woning in 20 dagen.

 

 

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT