Eric van der Ploeg benoemd tot adjunct-directeur bij Trebbe in Zwolle

Door de groei van Trebbe en vervolgens de uitdagingen van deze bijzondere tijd is besloten om met ingang van 1 januari a.s. Eric van der Ploeg te benoemen tot adjunct-directeur productie bij Trebbe BestaandWonen in Zwolle.

Binnen Trebbe is Eric geen onbekende. Hij begon als projectleider bij Trebbe Wonen en maakte na een aantal jaar de overstap naar BestaandWonen. De laatste jaren werkte hij bij BestaandWonen als Hoofd Productie.

Met toewijding en passie verduurzamen

“BestaandWonen is uitgegroeid tot een volwaardig kenniscentrum binnen Trebbe. Met toewijding en passie bouwt het team aan duurzamere en comfortabelere woningen. De groei van dit bedrijfsonderdeel betekent ook een stap in de verdere professionalisering van de organisatie”, vertelt Marinus den Harder, directeur bij Trebbe Groep. “Met Eric hebben we een collega die met de organisatie is meegegroeid. Wij wensen hem en de collega’s van BestaandWonen veel succes met veel mooie projecten toe.

Bouwen is samenwerken

Eric van der Ploeg over zijn benoeming: “Ik kijk er naar uit om deze stap te zetten. Voor mij is het uitgangspunt ‘optimaal samenwerken om het leven van anderen mooier te maken’. En dat bedoel ik in de breedste zin van het woord. Bouwen is samenwerken. Als je oog hebt voor het geluk van de ander, boek je gezamenlijk succes en draag je bij aan elkaars woon- en werkgeluk."