Ekracht: Directiebenoeming Trebbe Bouw

“Meebewegen op veranderende tijden”

Door de groei van Trebbe en vervolgens de uitdagingen van deze bijzondere tijd, is besloten de directie van Trebbe Bouw met ingang van 1 mei jl. te versterken met Jeroen Gietema en Wouter Huuskes. Zij waren beide adjunct-directeur binnen Trebbe Bouw. Jeroen Gietema en Wouter Huuskes zullen zich vanuit hun eigen specialisme Utiliteit respectievelijk BestaandWonen gezamenlijk inzetten voor de marktgerichtheid en verdere professionalisering van de organisatie. Uiteraard in nauwe samenwerking met hun collega’s.

Vanuit samenwerking waarde creëren

Jeroen Gietema kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Mijn nieuwe rol geeft nog meer ruimte om te doen waar ik plezier in heb: mij inzetten voor een goede en prettige samenwerking tussen collega’s, onze bouwpartners en natuurlijk met onze opdrachtgevers! In mijn ogen de sleutel tot succesvolle projecten en een duurzame toekomst.” Ook Wouter Huuskes krijgt ruimte om zich in te zetten voor wat hij belangrijk vindt: “Waarde creëren door bij te dragen aan het succes van de ander, dat vind ik belangrijk en daar wil ik me voor blijven inzetten. De waarde die ik wil creëren is voor mij maatschappelijke waarde, waarde en succes voor onze opdrachtgevers en collega’s.” Hein Trebbe sr. & Hein Trebbe jr. directie Trebbe Groep: “Wij zijn ervan overtuigd dat we met de uitbreiding van het directieteam van Trebbe Bouw uitstekend kunnen meebewegen op de veranderende tijden die erop ons afkomen. Samen zetten we een volgende stap in de verdere doorontwikkeling van onze organisatie.”

Directie Trebbe Bouw

De directie van Trebbe Bouw bestaat nu uit Antje de Groot-Schuttert, Wouter Huuskes en Jeroen Gietema. Trebbe Bouw blijft vanuit Trebbe Groep het aandachtsgebied van Hein Trebbe sr.