Downloads

Downloads

Hier vindt u onze brochures, boekwerken en andere downloads. Wilt u liever een papieren versie ontvangen? Dat kan, mail uw naam, adres en de titel van de brochure of het boek dat u wilt ontvangen naar kracht@trebbe.nl en we versturen het vandaag nog.

Brochures Trebbe

Trebbe CO2-portfolio

In het CO2-portfolio laten we zien wat we de afgelopen jaren hebben gedaan aan CO2-reductie én wat we de komende jaren daaraan doen.

Trebbe BasisWonen

BasisWonen is ons concept voor grondgebonden woningen. Onze brochures geven u direct inzage in de types woningen, beschikbare afwerkingsniveaus en mogelijke energiescenario's

Trebbe HoogWonen

Met HoogWonen realiseren we appartementencomplexen. In onze brochure leest u welke types mogelijk zijn en welke afwerkingsniveaus en energiescenario's beschikbaar zijn.

  • HoogWonen

 

Trebbe BestaandWonen

Trebbe BestaandWonen houdt zich bezig met het renoveren, verduurzamen en uitvoeren van groot onderhoud aan woningen.

Hoe we dat doen leest u ook in onze brochure

  • BestaandWonen

Trebbe U-bouw

U-bouw is ons kenniscentrum dat u-bouwswerken realiseert, van zorg tot onderwijs, renovatie tot nieuwbouw.

  • U-bouw

Trebbe Verbouw & Beheer

Trebbe Verbouw & Beheer houdt uw vastgoed waardevast door het uitvoeren van (niet) planmatig onderhoud en verbouwingen.

  • Trebbe Verbouw & Beheer

Typisch Trebbe

Wij maken Nederland mooier, door te werken aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Dit doen we voor gerenommeerde opdrachtgevers en met echte vakspecialisten. Bovendien is Trebbe ook financieel een solide bedrijf.

En dat het fijn werken is met en bij Trebbe, dat zie je terug in de lange relaties die wij met onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers onderhouden. Zo bedraagt het langste dienstverband 46 jaar en bouwen we in Groningen al ruim 80 jaar voor dezelfde opdrachtgever.

Solliciteer en doe met ons mee!

Deel dit verhaal op social media