Dit zijn de bouwtalenten die Cobouw heeft gespot

Iedereen weet het: jong talent in de bouw is schaars. Steeds minder jongeren stromen van bouwopleidingen af en velen die wel een technische opleiding doen, kiezen voor bedrijven als Google en ASML. Toch zijn er wél jongeren die hun passie hebben gevonden in de bouw. Van talenten die op hun zestiende zijn begonnen en inmiddels al projectleider zijn, of talenten die zovéél weten over BIM dat elk bedrijf ze wil hebben. Cobouw zocht talentvolle jongeren op en maakte er een lijst van. In deze lijst vind je één van de bouwtalenten van Trebbe terug.

Uitvoerder Jorian van Bruchem

Van Bruchem is met zijn 27 jaar één van de jongste uitvoerders binnen Trebbe. Op zijn zestiende begon hij al in de bouw en in slechts tien jaar heeft hij zich ontwikkeld van leerling timmerman naar timmerman, naar meewerkend uitvoerder en tot slot naar zelfstandig uitvoerder. Een jaar geleden kwam Van Bruchem Trebbe binnen op een project in Almere waar hij als deeluitvoerder naast een hoofduitvoerder zou werken. De hoofduitvoerder bleef langer bij een ander project aanwezig, waardoor de jonge uitvoerder meteen voor de leeuwen werd gegooid. Hij maakte direct indruk op zijn nieuwe werkgever, en daarom is Van Bruchem volgens Trebbe een enorm waardevol talent voor het bedrijf. “Wat ik als jonge uitvoerder extra bijdraag? Ik denk dat ik een andere mentaliteit heb. In de bouw heerst bij sommige ouderen soms nog een mentaliteit van: we doen het zo. Die mentaliteit vind ik niet prettig, want werk kan altijd veranderen. Zo was vroeger altijd het proces dat als iemand klaar was, de ander begon. Nu is het proces veel beter afgestemd, de een gaat al aan de slag als de ander nog bezig is”, legt hij uit.

Missie: “Ik zou ooit nog eens een groot, impactvol gebouw willen maken. Zoals een ziekenhuis bijvoorbeeld.”

Wapenfeit: Van Bruchem zorgt volgens Trebbe voor een strakke planning, rust op de bouwplaats en een vloeiend proces.

De andere 35 bouwtalenten zien? Bekijk de talentenlijst van Cobouw. Het interview dat Cobouw had met verschillende bouwtalenten over hun , wensen, hun visie op werk, arbeidsvoorwaarden en wat zij nou echt belangrijk vinden, is ook terug te lezen via Cobouw.

Ook werken vanuit je talent? Check onze vacatures.