Directie Trebbe uitgebreid met Marinus den Harder

Vanwege de groei die Trebbe de afgelopen jaren doormaakte wordt met ingang van 1 september a.s. de directie van Trebbe Groep uitgebreid met Marinus den Harder. De directie van Trebbe Groep bestaat dan uit Hein Trebbe sr., Hein Trebbe jr. en Marinus den Harder.

Door de groei die Trebbe de afgelopen jaren doormaakte en de wil om nog beter invulling te geven aan de ambitie ‘Nederland mooier maken door het creëren van duurzame en gezonde leefomgevingen’ is besloten een directeur voor Trebbe aan te trekken. Hein Trebbe sr., Hein Trebbe jr. en Marinus den Harder vormen gezamenlijk de directie van Trebbe Groep en zijn commissaris van Giesbers bedrijven, Dijkham Bouw en Bouwbedrijf Van den Hengel.

Ervaren versterking

Marinus is al dertig jaar een vertrouwd gezicht binnen de vastgoed- en bouwwereld. Hij is de laatste tien jaar werkzaam geweest bij VolkerWessels waarvan de afgelopen zeven jaar als directeur bij de divisie bouw en vastgoedontwikkeling. Marinus den Harder: “Trebbe is een prachtig familiebedrijf met een mooi verleden; gedegen, betrouwbaar en klantgericht. Het is fantastisch om aan de toekomst van het bedrijf te mogen bijdragen. Ik heb er enorm veel zin in.” Hein Trebbe sr.: “We zijn verheugd over de komst van Marinus. Hij brengt veel kennis, ervaring en een groot netwerk met zich mee. Wij rekenen erop dat we samen met Marinus ons bedrijf verder versterken.” Hein Trebbe jr.: “Ik ben ervan overtuigd dat Marinus een waardevolle aanvulling is op onze groepsdirectie en dat hij goed past bij ons bedrijf en onze cultuur. Ik kijk ernaar uit om samen de volgende stap te zetten.”