Bouw Vecht en Veld Vreeland gestart

“Toekomstwensen bewoners stevig fundament om op te bouwen”

Op woensdag 21 november jl. hebben de toekomstige bewoners van Vecht en Veld in Vreeland onder toeziend oog van Krijn-Jan Driessen (Vechtland Realisatie) en Hein Trebbe jr. (directeur bij Trebbe) de bouw van hun nieuwe buurt officieel gestart. Zij mochten in de kruipruimte van hun eigen woning een fles met persoonlijke boodschap begraven.

Krijn-Jan Driessen: “Wij hebben gezorgd voor het plan en de omgeving en letterlijk voor de bodem waarop de woningen worden gebouwd. Het is mooi om te zien dat nu de woningen voor de kopers ook werkelijk gebouwd worden.”

Hein Trebbe jr.: “Samen met Vechtland Realisatie hebben wij een bijzonder plan ontwikkeld. Het is fantastisch dat we de wensen van Vechtland realisatie en de toekomstige bewoners en de variatie en rijkheid in architectuur met het concept Trebbe BasisWonen kunnen verwezenlijken.”

Over Vecht en Veld

Vecht en Veld is een uniek project in Vreeland, een dorp op steenworp afstand van Amsterdam. De Buitenplaats in ‘Vecht en Veld’ vormt het hart van het project en de eerste fase bestaat uit de Hofgaard met zes twee-onder-één-kap woningen en het Koetshuis, het Bouwhuis, de Oranjerie en de Wintertuin, die ieder plaats bieden aan vier woningen.

Over de ontwikkeling en de bouw

Samen met Vechtland realisatie nam Trebbe de locatie in ontwikkeling. Trebbe heeft het ontwerp verder uitontwikkeld en passend gemaakt binnen het concept Trebbe BasisWonen. Begin dit jaar werd gestart met de verkoop van de 22 woningen. De verkoop verliep voorspoedig, binnen enkele maanden waren de meeste woningen verkocht. De bouw is in september dit jaar gestart, naar verwachting wordt de laatste woning van deze bouwfase rond de zomer opgeleverd. Naar verwachting wordt Vecht en Veld nog verder uitgebreid, zodra hier meer over bekend is vindt u dit op www.vechtenveld.nl