Appartementencomplex Dok 7 Buiksloterham Amsterdam opgeleverd

“Dok 7 geeft invulling aan vraag naar appartementen in vrije sector huur”

Onlangs leverde Trebbe het appartementencomplex Dok 7 in Buiksloterham te Amsterdam op aan de opdrachtgever. Met het nieuwe, gasloze appartementencomplex, dat plaats biedt aan dertig appartementen, wordt invulling gegeven aan de vraag naar toekomstbestendige appartementen bestemd voor de vrije sector huur.

De private belegger: “Het is het eerste complex dat in het plangebied Buiksloterham & Co. gerealiseerd is. Dit brengt altijd extra uitdagingen met zich mee, maar dankzij de prettige samenwerking en de goede communicatie met het uitvoeringsteam van Trebbe is dit proces naar tevredenheid verlopen. Wij zijn verheugd dit prachtige appartementencomplex nu toe te kunnen voegen aan onze woningportefeuille.”

Over het ontwerp

Dok 7 omvat zeven bouwlagen die samen plaats bieden aan dertig appartementen en een commericële ruimte en is door Trebbe ontwikkeld en gerealiseerd in de nieuwe wijk Buiksloterham & Co. Het gebouw is met veel zorg ontworpen door WE architecten uit Amsterdam. Het complex refereert enerzijds aan het industriële verleden van de locatie door in het ontwerp een grotere ‘tussenschaal’ in de gevels, afwijkend van de gebruikelijke raamopeningen bij wooneenheden te introduceren. Dit gevoel wordt versterkt door het donkere metselwerk. Anderzijds biedt het complex op een geborgen wijze ruimte aan de appartementen en een commerciële ruimte. De grotere gevelopeningen vormen de buitenruimtes van de woningen en krijgen een warme afwerking van gekleurd geprofileerd beton. In deze grote openingen hangen lichte balkons voor de hoger gelegen appartementen.

Over de appartementen

De dertig appartementen zijn verdeeld over vier types, kennen een vloeroppervlak variërend tussen ca. 50m2 á 125m2 en zijn bestemd voor de vrije sector huur. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een luxe keuken en badkamer. Het complex is aangesloten op stadsverwarming en is daarmee gasloos. Voor het energieverbruik in de algemene ruimtes zijn pv-panelen op het dak geplaatst.

Geïnteresseerden

Werkelijk magistraal wonen met een spectaculair uitzicht over het water! Dat kan nog in de vier penthouses op bovenste twee etages. Kunt u kiezen? Een prachtig vierkamerappartement met een dubbelbreed balkon aan het water? Of een net zo mooi driekamerappartement op de hoek en met ook een dubbel balkon uitkijkend over water? Heeft u belangstelling om een penthouse te huren (ca 125 m2), neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij, telefoon (020) 6 816 716 en maak een afspraak om een kijkje te nemen. Meer info vindt u op de website: https://www.hureninbuiksloterhamdok7.nl