Woningcorporaties

In opdracht van corporaties ontwikkelen, al dan niet risicodragend, en realiseren we goede, veilige en betaalbare huisvesting. Dit doen we voor nieuwbouw met onze concepten BasisWonen en HoogWonen. Voor grootschalig onderhoud en opwaardering werken we met ons concept BestaandWonen. Ook denken we graag met u mee over actuele huisvestingvraagstukken, mooie voorbeelden hiervan is BasisWonen voor corporaties.

Mutatieonderhoud

Onderhoud gaat gepaard met pieken en dalen. Gemiddeld is er bij ons voortdurend één persoon bezig met werkzaamheden voor Ons Huis. Wij kunnen dalen opvullen met andere klussen en bij pieken extra mensen inzetten. Maar voor een onderhoudsafdeling binnen een woningbouwcorporatie is dat een stuk lastiger. Wij geven graag invulling aan uw vraagstukken op het gebied van mutatieonderhoud.

Wij weten dat het succes van u mede wordt bepaald door de tevredenheid van uw huurders over hun huisvesting. Daarom gaan wij met u in gesprek, om alle wensen en verwachtingen te inventariseren en te realiseren. U kunt altijd rekenen op:

  • Plannen die flexibel aanpasbaar zijn aan uw wensen
  • Geen opleverpunten
  • Hoge kwaliteit door co-makership
  • Short time to market / korte ontwikkeltijden

Om u de beste dienstverlening te bieden, besteden we veel aandacht aan de doorontwikkeling van:

 

 


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT