Trebbe lanceert verkiezing ‘De veiligste bouwplaats’

‘Goed voornemen voor dit jaar moet uitkomen’

Het nieuwe jaar is nog maar een kleine drie weken oud. Een van onze voornemens voor dit jaar is het verlagen van het aantal ongevallen en bijna-ongevallen op de bouwplaats door blijvend de focus op veiligheid te houden. En dat gaan we doen door dit jaar de veiligste bouwplaats te kiezen.

Dus wil jij, naast iedere dag een veilige werkplek, kans maken op de eeuwige roem, de gouden bouwhelm en een lunch voor jouw projectteam? Doe dan actief mee!

Hoe werkt de verkiezing?

Iedere bouwplaats van Trebbe doet automatisch mee, zodra deze minimaal twee maanden operationeel is. Om mee te kunnen dingen naar de prijzen moet er eerst aan een aantal basisvoorwaarden voldaan worden:

  • Alle bouwplaatsinspecties zijn en worden tijdig uitgevoerd door projectleider, uitvoerder en bouwplaatsmedewerkers;
  • De bouwplaats voldoet aan alle criteria op de checklist VGM werkplekinspecties bouwplaats;
  • VGM-plan is aanwezig, bijgehouden en compleet;
  • Alle toolboxen zijn tijdig gedaan.

Voldoet jouw bouwplaats aan deze voorwaarden, dan kun je extra punten verdienen door jouw veilige tip of oplossing op de bouwplaats te delen met Jos Roesthuis (roesthuis@trebbe.nl). Door deze tips, het liefst met foto’s, te delen met Jos kunnen we leren van elkaar en verdien je punten voor jouw bouwplaats. Hoe meer tips je namens jouw bouwplaats bij Jos aanlevert, hoe groter de kans is dat jouw bouwplaats wint.

Medio november 2019 sluit de termijn voor het indienen van tips. Dan wordt door Jos Roesthuis de balans opgemaakt. Hij kijkt of is voldaan aan de basisvoorwaarden en telt de punten. In december wordt de winnende bouwplaats bekend gemaakt.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze KAM-manager Jos Roesthuis via 088 259 00 19 of roesthuis@trebbe.nl